Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

võimendil toitetransid läbi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

võimendil toitetransid läbi

tere!
    oman siis võimendit MCHAMMER hurricane 1500.
    paar korda juba garantiis käinud(aastake tagasi ei jaganud elektroonikast midagi veel)nyyd tean juba nii mõndagi ja pani mõtlema,et miks toitetransid läbi lähevad.
    toitetransid,mis läbi lähevad on IRFZ44N(plaadi enda peal on kirjas,et selle transi asemel peaks seal olema IRFZ34A).
    transi on juppideks löönud..paistab kuumuses olevat,kaitse on pandud 1x40A,originaalis oli 2x40A..salupa soovitas oma kodukal,et tasuks panna 2x25A.
    mis põhjustab transside läbi minemist?

keegi?

Comment

Mul oli suht sarnase värgiga AUTOvõim remondis. Aga sellega oli läbi ka veel kaks lõppu. Mina vahetasin ära ja siiani töötab...vähemalt see toite transs. Juttude järgi olevat vist midagi lühisesse lastud vms, võim oli lahtiselt autos olnud.

Comment

No pgn.Neid transse ikka annab läbi lasta :blink: Olen kasutanud oma autovõimendi projektides ning need põlesid ainult sisendimpulsi liiga kõrge tipu korral(üle 18V).Muidu vooluga annab läbi lasta :lol: Soovitan panna skeemi šunteerivad stabilitronid(a`la 15V 1W paisu ja lätte vahele).Arvatavasti staatika tappis nad.Võimalus on ka vigane alaldi(dioodsilda soovitan kontrollida) ning vigane lõppvõimendi(mingi külmjoode lõpptransside juures).
        The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
        Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
        Projektide pildid
        Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
        http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Originally posted by Eggy@May 4 2006, 00:02
          Mul oli suht sarnase värgiga AUTOvõim remondis. Aga sellega oli läbi ka veel kaks lõppu. Mina vahetasin ära ja siiani töötab...vähemalt see toite transs. Juttude järgi olevat vist midagi lühisesse lastud vms, võim oli lahtiselt autos olnud.
          mis need šunteerivad stabilitronid on,kuidas neid skeemi yhendada ja palju maksavad..
          unustasin mainida,et tegu ongi autovõimuga..
          see on ennegi sama progleemi pärast paranduses käinud..
          läbi läks rahulikul sõidul(mingit kiirendust ega pidurdust polnud).
          e:avastasin et kõik 4tk on katki..
          yhel jookseb pragu niissama läbi,teised on lõhki löönud.

Comment

Esimesel korral, kui ka see toitetranss läbi oli, siis olid lõpud igatahes lühisesse läinud.

Comment

Working...
            X