Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mootori reduktor

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mootori reduktor

Vaja oleks alalisvoolu mootorile reduktorit või siis mootorit koos reduktoriga. Kust seda saada võiks, on kellelgi kogemusi?
    Tegemist roboti moodi asjaga millele on vaja rataste veomootoreid külge panna, stepper on liiga nõrk, servo on suhtelislt kallis. DC ajaks asja ilusti ära aga pöörleb liiga kiiresti.
    Kui kuidagimoodi enam ei saa siis vaata manuali.

Mis robot sul siis on, et sammukas liiga nõrgaks jääb? Või on pigem selles, et sammukad liiga suured/rasked....?

Comment

reduktori tegemine koduste vahenditega suht lootusetu ettevõtmine. tuleb liiga suur ja ebatäpne (omad kogemused). servod ei ole ju midagi nii kallid. mis see 150 krooni ikka ole (ei pea ju tevalost ostma). lisakskui sammukat tahad,siis võta minuga ühendust. saab äkkileitud sobiva lahenduse.

Comment

Kutrel!Neid müüakse praegu juba 100.-...Säästumarket, jne :lol:
        The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
        Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
        Projektide pildid
        Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
        http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Originally posted by Cheopps@May 18 2006, 18:40
          Kutrel!Neid müüakse praegu juba 100.-...Säästumarket, jne :lol:
          Akutrell?

Comment

ma olen otsinud nii kõrgelt kui madalalt aga 100 krooniseid akutrelle ma näinud lihtsalt ei ole. kui keegi kusagil märkab tallinas, võiks teada anda, saaks ise kajaole.

Comment

Tegelikult on akutrell väga hea variant. Seda olen ma näinud 300 krooniga, seal olemas juba aku, suht tugev mootor ja käigukast ja laadija. Igaüks nendest maksab eraldi rohkem kui 300 kui vaadata tevalo jm hinnakirju, kus motor+gear maksab odavamad alates ca 400eeq. Juhtimise peab minema viskama ja ise tegema PWM kiiruse reguleerimise, sest max kiirus ca 550rpm on ikka veel veidi kiire.
              Kui kuidagimoodi enam ei saa siis vaata manuali.

Comment

Working...
              X