Tekkis huvi selliste asjade vastu ja tahaks endale ühe sellise hankida.Kas keegi oskaks mõnda võimalikult odavat RC õhusõidukit soovitada mida müüakse Eestis või on võimalik siia tellida.Vahet pole kas kopter või lennuk peaasi ,et lendab ja on puldiabil kontrollitav.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
RC õhusõiduk
Collapse
X
-
Vs: Re: RC õhusõiduk
Esmalt postitatud leid pooltodavalt saad www.rc-expert.com
Comment
-
Vs: RC õhusõiduk
Oomi pood müüb mingit helikopteri mudelit. RC pult olemas, juhtimine eriti primitiivne aga pidi töötama. On vist hulka odavam, kui "päris" mudelid.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
http://shop.pistik.com/index.php?cPa...63b2b8a21c12a5
(kas just "võimalikult odav"...raske öelda)
Comment
-
Esmalt postitatud vaiko pooltcontrol = juhtima, kontrollima = check
Kas sa autot ka kontrollid ?
Einoh tänepäeva inimesed ainult targutavad.
Comment
-
Esmalt postitatud jaantatikas poolt...kontrollima on ÕSi järgi ka olukorda valitsema ja seetõttu oli minu lause igati korrektne....- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
tevalos on ka mingi vellemani kopter. ütlen kohe ära et pole oma hinda väärteale esmakordset laadimist ei tahtnud kuidagi asi õhku tõusta, lisaks veel fakt et pööramine ja kõrguse reguleerimibne käib kõik rootori pöörete reguleerimisega, seega pole asjast piixugi kasu. lisaks ajas talvine lumi selle lolliks (kuivamine aitas). mina seda igatahes ei soovita. hnd oli vict midagi 600 eek kanti, sellise hinna eest saab kindlasti midagi palju korralikumat.
Comment
-
Esmalt postitatud felch pooltTänapäeval on vast tõesti igasugune kirjapilt lubatud kuid Vaiko märkus tõlke kohta on õige.
Comment
-
Esmalt postitatud jaantatikas pooltOK tahaks siis küsida kas on vale öelda ,et juht kaotas oma auto üle kontrolli? Ma ei usu ,et sinagi nii arvad.Enne mõtle ,siis ütle.Harjutamine teeb harjutajaks.
Comment
-
Esmalt postitatud jaantatikas pooltOK tahaks siis küsida kas on vale öelda ,et juht kaotas oma auto üle kontrolli? Ma ei usu ,et sinagi nii arvad.
Muidugi - kui mõte arusaadav, pole hullu. Ja kellele seda eesti keelt ikka vaja on...
Esmalt postitatud jaantatikas pooltEnne mõtle ,siis ütle.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
Comment
Comment