Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

CD seadme puhastamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

CD seadme puhastamine

???Tere,
    kas keegi oskab lahti seletada CD puhastusplaadi pohimotte? Kas CD läätse ei voiks mitte ise vanal heal meetodil (piiritus ja lapp)puhastada? :

Tegelikult saab puhta piirituse ja nt vatitikuga parema tulemuse kui plaadiga küsimus on "silmale" ligipääsus
    Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

Comment

minu arust on CD'mängijat parem vati ja piiritusega puhastada ;D (annab parema tulemuse, kui puhastus-CD'ga)

Comment

Ma arvan et piiritusega pole eriti hea. Lahustab odava plastläätse ära. Klaasläätse puhul võib nn. vääristuskihi (see lillakas kiht) tuksi panna. Puhastan ise suruõhuga kuid ettevaatust! Läätse juhtimine on õrn. Ehitustolmusele CD-le see ei aidanud, tuli veel puhta lapiga tasakesi nühkida. Puhumine kõrvaldab ka igasugu suurema ja terava prahi mis hilisemal nühkimisel võib läätse ära kraapida.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

piiritus ei sulata plastmassi - jama jutt
          Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

Comment

Otseselt ei sulata jah. Aga vähemalt 1 läätse olen matiks (mitte täiesti muidugi) saand küll. võib-olla tegin midagi muud valesti kuid ettevaatlik tasuks olla küll. Ja vatt on ka paha asi - jätab karvu. Puhas linane riie on parem.
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

mina teen seda ööd test veega ja pidi olema kõige ohutum,suruõhk on ka muidugi täitsa hea mõtte

Comment

läätsega on soovitatav ettevaatlik olla kyll, sest iial ei tea mis materijalist ta t2pselt tehtud on ja mida seal kasutatud.  8)
                samas on l22ts tolmunud cd seadme puhul vaid yks osa, sest tavaliselt on l22tse all peidus ka n.ö. peegel ja kui see tolmune on ei m2ngi asi samuti korralikult.
                sinna peegli juurde p2ris algajal muidugi m6tet ronida ei ei ole, sest siis tuleb kindlasti p2rast optika osa v2lja vahetada, mille hind on umbeskaudselt 600-1000eeki.

aga proovida on ju huvitav
                nii et j6udu-jaksu
                hrrp://www.dialab.ee

Comment

Vatti ära kindlasti kasuta,vati kiud on liiga tugevad ja kriimud tekkivad peale,mida sa silmaga ei pruugi nähagi,aga laseri jaoks saab liig.Kõige parem varjant ongi suruõhk.
                  Mina olen vahest ka hästi pehmet pintslit kasutanud,aga see kriibib ilmselt ka.

Comment

Tee selline proov.Võta mingi cd plaat ja tõmba vatiga üle paar korda.

Comment

Working...
                    X