Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Aku tühi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Aku tühi

Tavaline lugu, telefonil aku tühi, rääkida vaja. Laadijat pole, ühtegi asustatud punkti lähedal pole, ainult auto ja pisut kola. Trehvamisi oli kaasas tester ja sai aretama hakatud. Aku telefonist välja ja mida teha? Loomulikult otseühendusse auto akuga
    Seda lõbu ei jätkunud kauaks, nii umbes pooleks sekundiks, siis käis aku sees hele säde. Läbi põles see roheline junn. Kuna stereosüsteem polnud just parimas korras, sai pisut kõlarijuhet ohverdatud ja esimene takistus sai ületatud.

Sellest aga oli vähe ja õigetele klemmidele pinge ei jõudnud, küll aga mõnele teisele, mis soovituga kõrvuti oli. Kuidas ühendada radasid? Siin tuli mängu saatuse käsi, nimelt kunagi eiteamillal oli kuskilt näppu jäänud imepeenikest tina mis nüüd autos vedeles. Kolbi netu, sai siis proovitud tshäksiga ja sain ühe plönni sinna kuhu vaja. Päris ilus, kas pole?

Sulatamise käigus vajus lahti üks vajalik ühendus klemmide all, sama nipiga sai ka see kinni. Kes tahab järgi proovida, siis sulatada tuleb leegi alumise osaga mis on sinine, siis ei hakka asi suitsema.

Hmm, rohkem pilte ei saa panna, peab uue posti tegema.
    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Vs: Aku tühi

Nüüd oli aku jälle "korras" ja võis loomkatseid jätkata. Siiski ei viitsind ma voolu piiramisega tegeleda proovisin uuesti sama reha otsa astuda, juhtmed otse peale. Sai tester ka vahele et teada mis toimub... 13 amprit jooksis rõõmsalt soovitud suunas
    Sai siis lühikeste sutsakatega asja laetud ja proovides võttis föön luti suhu. Täielikult taastatud ja kokku pandud aku nägi välja selline: Väga hea!

Sobis ilusti oma kohale, mis sest et mõni traat välja turritab. Lugedes ohutustehnika juhendit aku pealt, olin ma sellest ilusti kinni pidanud.

Vool sisse ja JESS!

Pidas asi terve õhtu levis ja päris mitu kõnet.
    Ainus mis küsitavaks jääb on asja edasine töökindlus, seda näitab aeg.

Edit: Mina ei vastuta kui keegi seda tegevust järgides endale või kõrvalseisjatele viga teeb või varalisi väärtusi hävitab.
    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Joode on ütlemata ilus. Mõni ei saa isegi kolviga sellist

Oli küll julgustükk Li-Ion otse 12V akuga ühendada rohelisest kaitsmeplönnist mööda minnes! Mina poleks julgenud. Silmamunade koht on ikka pea küles, mitte rohu sees

No hää, et niigi läks. Ettevaatliku inimesena oleksin laadimisel mingi 5W pirni kusagil salongist välja katkunud ja 12V lajatanud läbi selle.

Comment

Tüüpiline näide, kui mõte töötab ... aga ainult piiratud vahemikus.

Comment

Irw, hea töö Elukaz

Comment

Working...
          X