ˇasi siis selline.. et kasutan seda P2-ga ... oli kasutada ka noorematele vendadele . niikaua kui kool läbi ja koju tagasi... nüüd siis avastasin et pilti ei võta ette... niipalju infot sain nende käest, et nad kuulsid heledat klõpsatust ja panid kinni.. hiljem veel kasutasid ja mängisid... peale seda pandi kinni korralikult (loodan et see on ikka tõsi). nüüd siis asi nii, et signaali tekkimisel muutub tuli roheliseks ja siis kui peaks tekkima pilt, pole midagi... tühjus ja pimedus. tekib vilin (tundub nagu kõrgepingetrafost/reatrafos) ja õrn kärsahais. Iseeneses oli monitor täiesti korras, ka pilt. mida pakute probleemiks või millist infot veel vajate????
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
probleem hyundai deluxscan 5854 monitoriga
Collapse
X
-
Vs: probleem hyundai deluxscan 5854 monitoriga
võta monitor lahti ja vaata kas kuskil plaadil pole mingi ots tinast lahti tulnud tavaliselt kuumaks minevad detailid nagu trants või takisti
siis peaks ära mõõtma toite dioodide takistused ja kõrgepinge trantsi
kui tuli roheliseks läheb siis toiteplokk vast korras kõrgepinges peaks sobrama
-
nii lahtivõttes vaatasin kõik üle.. polnud nagu lahtiseid otsi.. aga aga ühendades arvuti järgi ja tööle pannes nägin valgust.... mõtlesin ehk led.. kuid plaadile otse vaadates... oli see takk... keset plaati ja hõõgus üsna heledalt... ja nati hiljem kustus... põles arvatavasti täielikult läbi...... proovin nüüüd nati teda uurida... kuid mis võib midagi sellist põhjustada?viimati muutis kasutaja Mauro; 23 June 2006, 16:03.tel 53729764
Comment
-
too hele laks võib olla see et teatud aja tagant monitor teeb demagneetimise mul on hansol 710P paneb heleda laksaka korraks võtab pildi ära eks ta päris normaalne pole aga mul toimib ta nii selle monitoriga oli mul peaaegu sama lugu ainult et mul kärssas ka toiteplokk trantsi pärast läbi sa võiks mõõta tolle takisti otste ja korpuse vahelist takistust kas pole lühises
Comment
-
ausaltöeldes peale googledamist ei leidnud skeemi sellele isendile....oleks rohkem abi vea otsimisel.... isiklikult silmaga vaadates jäi takk rohkem nagu toite osale, kuna taki üts ots istus ühel suuremal lüüdil( mitte kõige suuremal nii umbes 330 nF).... kui reatranss läbi (muidugi vaja enne kindlaks teha) siis läheb asi nati keerulisemaks juba... keerulisemate elektrooniliste seadmete remondis puudub eriline kogemus... eriti veel kui ssee õige vaja ülesse leida ilma skeemi abitatel 53729764
Comment
-
kõigepealt oleks sul vaja trants üles leida tavaliselt radika ehk pleki riba peal rea trafo ja kineka mähiste klemmi ligidal ta peaks piisavalt suur olema klambri või kruviga kinni hea oleks kui saaks maha joota ja testriga ära vaadata ega lühises pole kas monitori mark on pealkirjas
Comment
-
vahetus küll.. pole probleem... loodan et lihtsalt õige leian. ... transs enamasti ikka ju 3 jalaline isendmuide pealkirjas jah mark olemas.... enne tahaks ikka kindel olla, et kas on ikka selles problee... kuna tõenäoliselt ei leidu mul reatransse kodus ja iga transs ei sobi... pood kah nüüd kaugel.. kool läbi ja lähim 50km kaugusel. muidugi leidub ka üks 17 nokia monitor mille pilt suht pees... mitmekordne ja sinist värvi... ehk saaks sealt varuosi.
tel 53729764
Comment
Comment