Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Otsin kvartsi 155.52 MHZ

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Otsin kvartsi 155.52 MHZ

???Olen otsinud sellist kvartsi igalt poolt.Vähemalt Eestist küll ei leidnud.Mujal maailmas olen ka ringi kolanud,kuid ei mõhkugi.See on nimelt ühe seadme pealt pärit.Lucent'i plaadilt.Kvarts on plaadil vigane ja on tarvis sinna uut.Esitasin päringu ka Lucenti,kuid seal ka polnud.Nüüd on mõistus otsas.Äkki keegi teab,kust selliseid vidinaid veel urgitseda?Markeering on: VALPEY FISHER 155.52.0000 MHZ VF961SH G14H. On nelja jalgne,lame,18x10mm.

Lucent? Lucent'i modemi plaadilt? Küsi mõnest arvutifirmast (kui juba pole küsinud), neil võib olla üle mahapõlenud modemeid.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Olen kolanud ka arvutifirmad läbi.Seletavad,et sellise sagedusega kvartsi pole.On teine päris täpne sagedus(neli kohta peale koma).

Comment

Vabandust!Kuus kohta peale koma.

Comment

6 kohta peale koma tavaliselt ei anta. See viibki mõttele et sagedus on tegelikult
          - 52MHZ
          - midagi muud ja number on lihtsalt (firma sisene) tüübitähis.
          Arvatavasti on tegemist kvartsgeneraatoriga, mitte lihtsalt kvartsiga
          Aga vaata tootja lehele: http://www.valpeyfisher.com
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Suured tänud,sain hakkama.Leidsin seda mida vaja!

Comment

Working...
            X