Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Pakuks NSVL-i aegne militaarotstarbelise raadiojaama plokk. Nood suutsid ennast mootorite abil poolisüdamikke ja pöördkondekaid kruvides minna etteantud sagedustele (midagi mälu taolist).
NSVL-aegne ja militaarotstarbeline on juba "soe". RAadiojaamaga kaudselt seotud. Mõelge veel!
Felch@kokkutulekul.käinud
PS. Äratus...nojah, üsna äkiline ja karm
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Mina lahkusin kokkutulekult vara nii et ei saanudki teada mis see on.
Aga mingitsugune mehhaaniline arvuti ta on. Ma usun et midagi peaks ta suunama/sihtima. Soe või külm? Raadioga seotud? Suunab antenni? Radariantenni?
Antennireduktorites tavaliselt nii vinget ülekannet polnud aga selsüünid paistavad vähemalt kahe koordinaadi jaoks.
Pakuks, et miskitpidi raketi sihtimisega seotud riista tükike. Kruviti kraadid paika enne operaatori kirsaga viskamist...
Mõlemad vastused on "soojad". Aga las bloody_orc räägib edasi. Solgin niigi tema teemat.
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Antennireduktorites tavaliselt nii vinget ülekannet polnud aga selsüünid paistavad vähemalt kahe koordinaadi jaoks.
Pakuks, et miskitpidi raketi sihtimisega seotud riista tükike. Kruviti kraadid paika enne operaatori kirsaga viskamist...
palav(70 kraadi)
Ma usun et midagi peaks ta suunama/sihtima
soe
siin tundub kuidagi kiiremini minevat... kokkutulekul pakkuti igast pulli nt ilmajaam, äratuskell, kalkulaator, sangpomm, kell, konstruktor jne...
Ohoo! Hakkab kärsahaisu tulema! Prooviks veel ettevaatlikult ämbriga kolistada.
Pole küll rakettide kõmmutamisega eriti kokku puutunud aga pakuks siis sedapidi: mingi riistapuu, mis vastavalt radarilt tulnud signaalidele kruvib selsüünidega osuteid. Need siis näitavad [välja lastud raketi] kõrgust, asimuuti ja võibolla isegi kaugust... Kuigi sama asja näeb ka radariekraanilt, aga alati ei saa militaristide mõttekäigule kohe pihta.
EDIT: see selsüünide jutt läks nüüd pisut metsa. Kusagil peab selsüünile ka paariline olema, mida ringi aetakse. Mul on karvane tunne, et Jakim paneb võiduarvamise kinni. Äkki ongi tükike vana pommitajat...
viimati muutis kasutaja Padasonic; 21 August 2006, 02:10.
ma arvan et bloody-orci poolt oli väga häbematu käia rüüstamas õhutõrje 125 kompleksi У kabiini.
Kui pildistamas ainult...
See juhtplokk oli ilmselt juba varem "pihta pandud"
(vist oli hoopis tagavaraplokiga tegu...),
arvan et isegi juba enne kui 'bloody-orc' sündis...
Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
Mes jama te siin ajate!Sai ju kokkutulekul öeldud juba!See on espressomasin.Seal on kaks vänta.Ühte keerates seatakse tera läbimõõt paika, teist keerates aetakse kokal habet...Aga seda ma ei oska öelda, kas isendil on käsistarter...või tuleb ta enne käima joosta.
Comment