Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

JTAG kaabel vajaka

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    JTAG kaabel vajaka

    Kuna suutsin oma ruuterist "tellise" teha, siis viimase võimalusena oleks vaja JTAG kaablit proovida. Ega ei juhtu siin foorumis kellegil sellist asja oleama või veel parem omama ka teadmisi sellega ümberkäimisel? Põhimõtteliselt on tegemist selle: http://wiki.openwrt.org/OpenWrtDocs/...are/JTAG_Cable kaabliga (pean silmas ülemist).

    #2
    Vs: JTAG kaabel vajaka

    aga kui skeem nii lihtne on, siis miks mitte see asi ise kokku joota. Tevalost saab nii LPT pordi pistiku, takistid, juhtme, trükiplaadi kui pistiku JTAG'i jaoks.
    Kui selle ise teed, siis kõik kaablid tee võimalikult väiksed (max 10cm soovitatavalt). Ja soovitan üldse skeemi nr 2, sest selle tõenäosus tööle hakata on suurem (uued LPT'd ei taha hästi töödata minu kogemuste põhjal).

    Comment


      #3
      Vs: JTAG kaabel vajaka

      Täitsa julgelt võid esimese skeemiga proovida. Nagu öeldi, tee kaabel võimalikut lühike ja pane oma tellis arvuti pordile piisavalt lähedale. Kui ei tööta, siis võid proovida biossist oma LPT lülitada SPP või EPP peale, tänapäeval kipub see ECP peal olema defaultina ja paljud programmid ei oska seda tagasi lülitada (konkreetse jtag softi kohta ei oska kommenteerida).

      Comment

      Working...
      X