Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Ülearune tuuner Technics ST-G460L...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ülearune tuuner Technics ST-G460L...

Mul seisab riiulis täiesti ülearusena see täiesti töökorras tuuner! Tuuneril on 30 mälu,LW,MW,FM sagedusalad,näitab vastuvõetava signaali tugevust ka dB-dena ja on musta värvi ja täis decki mõõtmetega!Kas oleks sellele tuunerilie huvilisi?Kui on siis olen nõus kokkuleppe hinnaga sellest loobuma!
    20+ aastat elfafoorumis

mhmm ... millise hinnaga sa sellest loobuma nõus oled. Põhimõtteliselt olen asjast huvitatud.

Comment

Hind?Kas mingi 700.- oleks sinu arvates palju?
      20+ aastat elfafoorumis

Comment

Nu nii lootsin selle asja kohta netist infi leida aga ei õnnestunud. Kas sa saad kuhugi riputada tuunri pildid ja spetsifikatsiooni?? Võibolla oskad soovitada mingit lehte kust selle kohta infot saaks?

Kui ma natuke selle masina kohta teavet saan, siis ehk jõuame mingi kokkuleppeni.

Comment

Selle spetsifikatsiooni ja pildiga on natuke raskusi, sest kahjuks ei ole digifotokat endal!Üritasin ise ka netist selle asja kohta natuke infi leida aga nagu vanemate asjadega ikka ei ole nende kohta nii lihtne netist midagi leida!Ma võin üritada ka ise midagi netist veel leida!Mul on võimalik see näiteks kolmapäeval umbes kella 17.00-iks Tln. südalinna toimetada.Muidu on asi korralik(antennipistik on korraliku pesaga, mitte kruvi alla)jne.
          20+ aastat elfafoorumis

Comment

OK. Üritan ise kah veel midagi leida ja kolmapäeva hommikul jätan siia teate, kas olen olen asjast huvitatud

Comment

Ok, sobib!Siin foorumis kuskil peaks mu mailiaadress ka näha olema võib ka seda kasutada!
              20+ aastat elfafoorumis

Comment

Niipalju olen jõudnud välja uurida,et põhimõtteliselt peaks see tuuner oma omadustelt olema sarnane mudeliga Technics ST-GT 350 (välimuselt on ka midagi sarnast aga minu omal on ümmarguse häälestusnupu asemel kaks klahvi!Mällu salvestatud kanalite valimisnupud ja displey meenutab rohkem ST-GT 550 oma,minu omal on küll see ühevärviline)!
                20+ aastat elfafoorumis

Comment

Niipalju veel,et st-gt550 hooldusjuhendi võib leida leheküljelt: http://amt.ural.ru/electronics/tuner-pnst-gt350.php3
                  20+ aastat elfafoorumis

Comment

Tundub,et tuuneri huviline on kadunud?On siin veel huvilisi?Hind on tingitav!
                    20+ aastat elfafoorumis

Comment

Äkki saaks mingi pildi?

Comment

Kahjuks ei ole digi fotokat endal ja ka netist ei õnnestu kuidagi selle tuuneri pilti leida!!! :'(
                        20+ aastat elfafoorumis

Comment

Äkki leiad mingi pildi mis on peaaegu sarnane sellele tuunerile. Et ma mingisuguse ettekujutuse saaksin.

Comment

Niipalju siis piltidest:
                            display (s.t. display erinevate elementide asetus)on sarnane mudeliga ST-GT350 ja seda on võimalik näha aadressil: http://www.avland.co.uk/technics/stgt350/
                            Mälude kiirvalimis klahvid asetsevad display all nagu mudelil st-gt550 ja seda on võimalik näha leheküljel:http://www.avland.co.uk/technics/stgt550/
                            Joonistasin tuuneri esikülje kujutise ja see peaks nähtav olema leheküljel:
                            20+ aastat elfafoorumis

Comment

Working...
                            X