Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

LED lambi kohta hulgi küsimusi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: LED lambi kohta hulgi küsimusi

ok Aitähh õige takisti valimisel aga. ma mõtlesin, et mul vaja ainult seda epoksiidlehte, mingit vasevärke ei tee. see plaat on plastiku asemel ja näeb vähe viisakam välja. kui kellegil on on sellist plastiplaati pakkuda siis võib ka aga töö puhtus on tähti mulle. hea vaadata pärast, nagu poe toodang aga ise tehtud. aga siiski suured tänud sulle materjalide otsimisel.

Takisti ja led-id tahaks selle nädala sees ära osta aga mugavam oleks kui nad paku koju saadaks. ise pole tallinna inimene ja tülikas oleks 6 jupikese järgi tulla.

Comment

Kas kellegil tehnikainimesel on müüa mulle umbkaudu 4 cm lai ja 15 cm pikk seleline epoksiidleht ainult? siit teemast käis läbi jutt, et madalatel pööretel võib hakata led vilkuma. siis soovitati kondensaator vahele panna aga milline. ehk keegi valiks õige välja ja paneks lingi siia?

Comment

UU kas keeg ioskab aidataa???

Comment

Esmalt postitatud makuke poolt
          UU kas keeg ioskab aidataa???
          mul oleks küll igasugu elektroonika kola, aga kuna praegu ei tegele jootekolviga enam, siis olen need kuhugi ära pannud ...
          kui midagi vastu tuleb annan Su isa kätte ta toob siis ära ...
          Paneksid võibolla oma projektikirjelduse: skeem, jupid jne
          ... teema pikaks veninud, ei viitsinud kõike lugeda.

Comment

ok. kui sa tõesti ei kasuta enam siis oleks see hea kui saaksid kasvõi laenata, sest endal pole jootekolbi ja sellepärast hakata ostma...köh köh

Comment

ainuke arvusaamatu küsimus on õhus ja kui sellele vastuse saan siis või teema lukku panna. palun öelda midakondensaator teeb? Kas minu lediaretise ette või kuhuiganes tuleb kondensaator panna, hea kui teakiste soovitada millist.

Comment

Üks väga tore koht alustamiseks on http://wiki.tevalo.ee/index.php?title=Komponendid

Comment

1000 või rohkem mikrofaradit ja skeemi ühendad nagu lisa ledi ehk teistega paraleelselt.
                  Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

ok aitähh. aga kas selle kondensaatori võib kohe enne esimest ledi ühendada? või ei ole selle järjekord oluline? ja millist tüüpi kondekas tuleb osta? Püsikondensaator või muutkondensaator. ja siis milline alamliik nendest?
                    päris sedage multiküsimus tuli. häga aitakas kui keegi vastaks nendele viimastele küsimustele. saaks tööga pihta hakata.

Comment

Palun aidake, millisr kondekat sellise ührnduse puhul kasutada: http://www.oomipood.ee/index.php?a_k..._ak&i=KOMPKONT

Comment

http://www.oomipood.ee/index.php?t=k_ki&i=3300%2F10PHT
                        Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Suured Tänud Sulle!

Comment

ma ei ole tark selle teema kohalt aga küsiksin ikka üle. et minu loogika järgi peaks see kondekas takisti ees olema, sest siis jäbib takistit ka juba "ühtlasem" vool. Parandage kui eksin.

Comment

takistil pole sellest sooja ega külma, ledidel on. seega vahet pole, kas see on enne või peale seda takistikest skeemis. peaasi, et on olemas ja enne LED'e

Comment

enda teadmiste kindlustamiseks panen joonise kuidas mina ühendaksin, kas see on õige? http://www.zone.ee/trance-factory/ elektriskeem1 ja elektriskeemi nime all.
                                teemast kõrvale küsimus. miks ei näita minu uploaditud jpg failis pilte? aja teisi näitab?

Comment

Working...
                                X