Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

INSYS GSM 4.0 ja alarmisisendid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    INSYS GSM 4.0 ja alarmisisendid

    Olemas selline modem http://www.insys-tec.de/web_neu/file...GSM41_0106.pdf , millel ka mõned lisafunktsioonid: kaks digitaalsisendit ja -väljundit.
    Sisendeid saab aktiveerida maaga kokku ühendades (läbi sulguva releekontakti näiteks) ja siis saadab modem etteantud numbrile vastava SMS-i.
    Ühe sisendi kaudu saab tegelikult üles saata kuni 10 erinevat signaali, kui need signaalid muundada impulsiseeriaks. Nii nagu on näidatud siin:
    http://www.sendtech.co.uk/GSM%20FAQ.shtml#time

    Küsimus ongi selles, et tahaks rohkem kui kaks signaali üles saata, aga kuidas neid sulguvaid kontakte võimalikult lihtsalt impulsiseeriaks muuta?
    Võib-olla on kellegil mõni hea idee?

    #2
    Vs: INSYS GSM 4.0 ja alarmisisendid

    Mikrokontroller.

    Kuid kui programmeerimine üle jõu käib, siis ehitad dioodidest ROM-i (püsimälu), millesse kodeerid ehitamisel koodijadad, mida loendur siis nupuvajutuse peale ette mängib.
    If you think education is expensive, try ignorance.

    Comment


      #3
      Vs: INSYS GSM 4.0 ja alarmisisendid

      Mikrokontrollerite programmeerimisega pole ise enne tegelenud ja ilmselt kuluks palju aega ja vaeva enne, kui vajaliku mooduli valmis saaksin.

      Mind paneb imestama, et sellist INSYS-i GSM modemi jaoks vajalikku moodulit keegi kusagil ei müü, kuigi tegemist on tööstuslikult toodetava seadmega. (Googeldasin tükk aega, aga ei leidnud).

      Kas keegi foorumlastest oleks nõus sellise mooduli tegema, millel on 10 sisendit ja 1 väljund ning kui mingile sisendile antakse maa, siis väljundisse antakse sisendi järjekorranumbrile vastav arv impulsse? Hea, kui see moodul tarbiks 12V DC toitepinget.

      Comment

      Working...
      X