Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Spektr-301 veaotsing

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Spektr-301 veaotsing

Tegemist on nelja tulega värvimuusikakomplektiga. Aga on üks probleem, nimelt üks tuli põleb kogu aeg hoolimata sellest kas sa keerad ta maha või mitte. Ja ta mitte ei vilgu, vaid ta justnimelt põleb. Kust alustada vea otsimist?

Ilmselt on türistor(sümistor) otsa lõppenud.

Comment

Mina tõstaks kahe kanali türistoride otsad ringi ja vaataks, kas viga kandub teise kanalisse. Kui jah, siis on tür läbi ja vaja ära vahetada. Tõenäoliselt mingi KU202I vms tüüpi tür seal peaks olema.

Comment

okok, mul vedeleb siin mingi kymme ky202h'd, kas neid võib kasutada?

Comment

ku202n sobib

Comment

aga mis on potensiaalsed ohud kui ma vale tyristrori panen?

Comment

Milline seal sees siis on?

Comment

ky202h (vene täht "X")ei ole kataloogides märgitud.
                küll on aga olemas ky202n (vene täht "H").

"n" on ky202 sarjast tugevaim (max 400V, 10A) ja sobib teiste tähtedega türistoride asendamiseks.

(to digital: ky202i on 200V ja ei sobi võrguvoolu lülitamiseks ...aga noh, vene ajal kasutati niikuinii seda mida oli
                GSM: 5039624

Comment

no ma panen siis ky202h(vene tähed) ja loodan, et miskit üles ei sula

Comment

Miks peakski, hlvemal juhul jääb vastava kanali lamp põlema ja türistor läheb lühisesse. Muud küll ei juhtu.
                    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Pakun türistore T2-12 (500V/12,5A) 4 tk, koos vasest radikatega. Pakend avamata, rubla-ajal soetatud värvimuusika ehitamiseks.
                      Kui oled huvitatud, siis eetriväliselt.

Comment

vahetasin türistori ära, asi korras
                        sees olid muide ky202h'd...

Comment

kas kuskil midagi sellist/sarnast ka odavalt/tasuta saada on?

Comment

kas kuskil midagi sellist/sarnast ka odavalt/tasuta saada on?
                            ma arvan, et kindlasti on.

aga mille saadavuse kohta sa küsisid? türistoride? värvimuusikaseadmete?
                            viimase kohta küsiks, miks sa ise ei tee.
                            vanasti oli värvimuusika ehitamine iga elektroonikahuvilise üks esimesi "projekte"
                            GSM: 5039624

Comment

selliseid värvimuusikaseadmeid ma ise eriti liikumas pole näinud, aga ise on võimalik kyll midagi laadset teha. näiteks epanoramas oli neid värvimuusikate skeeme sitaauguni. ja kui tundsid huvi ky202h vastu, siis võin öelda et see maksab mingi 8-12 krooni

Comment

Working...
                              X