Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Voltermeeter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Voltermeeter

Vahetasin RA ja RB omavahel ära ja asi toimib.Koroona patareiga proovisin näitas 8,80.Peaks vist nüüd korras olema.Aga mul veel üks mure?Ta jääb mul ju otse akult pannes kogu aeg taha ma mõtlen toidet.Kas see akule ei mõju halvasti,et ta öösiti näiteks töötab?Võib saab kuidagi makiga näiteks paraleelselt välja lülitama panna või süütega?

Comment

Esmalt postitatud trancefan poolt
      Kas see akule ei mõju halvasti, et ta öösiti näiteks töötab? Või saab kuidagi makiga näiteks paralleelselt välja lülitama panna või süütega?
      Voolutarve pole just suur, nii lühiaegne lisatarve ei tühjenda akut märkimisväärselt. Mõttekas on muidugi välja lülitada, mis ta ikka töötab kui kedagi vaatamas pole.
      Elektroonika töötab suitsu baasil.
      Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
      Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Esmalt postitatud trancefan poolt
        Ta jääb mul ju otse akult pannes kogu aeg taha ma mõtlen toidet.Kas see akule ei mõju halvasti,et ta öösiti näiteks töötab?Võib saab kuidagi makiga näiteks paraleelselt välja lülitama panna või süütega?
        Sa ei pea teda otse akult toitma. Kui auto elektriskeem käepärast siis näed, et mõned asjad saavad 12V pidevalt peale, aga osa ainult siis kui süüde sees.
        Üsna kindel koht on sigaretisüütajasse minev 12 volti. Ka makki minevast pistikust peaksid sellise otsa leidma.
        Auto skeemis on need variandid tähistatud hot at all times või hot in start or run või midagi sarnast.

Comment

Esmalt postitatud fre poolt
          ... Ja tõesti, pingemuundid olid enamikul koaksiaalpesaga kaartidel, siiski enamus 5V -> 9V, aga nägin ka 12V -> 9V. Aga 5V -> 12V ei trehvanud ühtki. ...
          Nendelt doonorplaatidelt vist kõige sagedamini saadavate pingemuundurite
          DPS05U09 (5V -> 9V) ja DPS12U09 (12V -> 9V) andmelehed saab tõmmata siit:
          부품명: DPS05U09. 다운로드. 파일 크기: 219Kbytes. 페이지: 8 Pages. 상세설명: DC-DC CONVERTER. 제조업체: Delta Electronics, Inc..

Väljundist saab pinget 9V ja voolu kuni 200mA, galvaaniline lahtisidestus pingetaluvusega kuni 500V.
          Poest saab muidugi pisema ja moodsama osta...
          Elektroonika töötab suitsu baasil.
          Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
          Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Working...
          X