Kuna eritevates kitarri foorumites ei ole erilisi elektroonikuid siis küsin siit.Kas keegi teab kuidas täpsemalt saab tavalist helipead faasi keerata et sellest saaks humbukeri helipea.Olemas siis 3 singel coili.Kas faasi keeramine on see kui ma ühendan ühe helipea + signaali miinusega ja -signaali teise plussiga?Kui jah siis kuidas seda kolme helipeaga teha saab?Kas keegi teadja mees saab vaadata kas sellel skeemil on midagi valesti? http://www.seymourduncan.ru/new/s/3s...vol_2tones.jpg Ma jootsin juppid niimoodi kokku aga ei tule piiksugi.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Helipead faasi
Collapse
X
-
Vs: Helipead faasi
Faasi panemine on küll nii nagu ütlesid, aga mida teeb see 5-way lever switch ma küll pihta ei saa.
Kuidas sa üldse ühendasid?
Kasuta esialgu ainult üht potet (ülemist) ja anna talle sisendisse (skeemil kõige parempoolne ots) ühe helipea "pluss". Helipea "miinus" siis massi ja pesa samuti. Vähemalt häält peab tulema.
-
Ilmselt ongi asi tolles lülitis. Äkki on tegemist sarnaste asjadega, nagu väga vanades makkides (ja mõnedes praeguse aja sangades)näha oli: plastliistakas, mille mõlemal poolel metall-liistud. Liigutamisel lühistasid metallitükid alati kahte kontakti...vilets kirjeldus aga ehk keegi mäletab.
Kas kasutatav lüliti on just selline, nagu kirjeldatud skeemil olema peab? Ja on tal tõesti 5 asendit? Mis funktsioonid tal olema peaksid (kirjas kusagil)?- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Ma ühendasin nii nagu sellel skeemil .See lüliti on selleks et osasid helipeäid välja lülitada ( annab huvitama heli).Sa mõtled et ühendan nii et sealt lülitist üldse läbi ei lähe?See lüliti ei ole kuskilt raadiost võetud vaid see ongi kitarri osa mis on pea kõikidel kitarridel ostes olema.Ma sain need juppid eraldi ilma et oleks kokku joodetud.
Comment
-
http://beta.album.ee/node/9118281 Üks halb pilt sellest juhtmerägastikust ( ees on see lüliti)
EDIt : damn unustasin edit nuppu
Comment
-
Esialgu võiks tüesti proovida helipäid eraldi - otse pessa. Kui töötab, siis võiks edasi uurida lüliti osa. Kui mujal vigu ei ole, peaks just see koht olema... KUI mujal ei ole....
Poted (helitugevus) jupsivad ka vahest. Eriti kui kasutatud.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Aga kas kui proovida helipead otse mikripessa panna arvutis ka siis soundrecorder näitab heli? Mu sitta lõppvõimu taga vist häält küll ei tee.Aga kas see ei muuda midagi kui ma kasutan stereojuhtmeid ( arvutiga ühendamiseks) ja kitarridel need pesad teadupärast mono
Edit kirjavead
Comment
-
Kahtlen. Asi selles, et arvuti mikrile antakse peale (arvutist) toide. Pesa on 3 otsaga: maa, signaal ja toide. Ka võib mikri sisendi tundlikkus olla liiga madal sest minu teada annavad helipead suuurusjärgus 10 mV signaali (võin eksida, parandage!) Kas mõne heliseadmega, millel "päris" mikri sisend, ei saaks proovida?- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
Comment
-
Esmalt postitatud Hents poolt.Aga ma tean kuidas inimesed mängivad kitarri läbi arvuti(mikri).- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
Comment
-
Ma panin sinna mikrisesendisse 3.5( isane ) -6.4 ( isane) juhtme ja selle suure panin kitarri inputti ja sinna sis ühendasin helipea.Aga selle pinina tekitas hoopis minu käsi mis oli nende juhtmete vastus.Aga kui ma käe ära võtsin oli vaikus aga midagi ikka toimus.Kui ma kruvikeerajaga vastu seda helipead kraapisin siis see kraapimine tuli võimendatult kõlaritesse( vb ta nii töötabgi).Aga nüüd uuesti proovides mulle tundub et see heli tuleb siis kuii ma midagi kogematta lühisse panen.viimati muutis kasutaja Hents; 17 November 2006, 22:53.
Comment
-
Helipea peab tõesti reageerima metallesemete lehvitamisele tema ees. Aga...mitu kontakti on arvuti mikri sisendisse mineval pistikul ?- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
Comment
-
Esmalt postitatud Hents pooltEga ma ei näe sinna pistiku sisse ju.
Ehk aitab: http://www.epanorama.net/circuits/mi..._powering.html- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
Comment
Comment