Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Helipead faasi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Helipead faasi

Nagu ma juba ennist mainisin panin sinna stereo juhtme siis selle 3 triipu.

Comment

Lingil http://www.epanorama.net/circuits/mi..._powering.html oli toodud mitmeid erinevaid mikri toitepinge andmise skeeme. Kuidas sinu masinas olla võiks?
      Tähtis on just see, et kitarri signaal ei satuks kokku mikri eelpingega. See hakkab niigi nõrka signaali lihtsalt maha koormama.
      Mõõda pinget (helipea lahti!) signaali otsalt. Peaks olema null.
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Multimeetriga väga roheline , kuidas ma seda mõõdan?Ega neid helipäid lahti võtta ei saa.

Comment

Kuna ma olen bänditehnikaga pikemat aega tegelnud, siis võin sulle ka anda kitarritehniku kontaktandmed(mõnus mees muidu).Seda siis PS kaudu, kui huvi.Too aitab sind kindlasti!
          The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
          Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
          Projektide pildid
          Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
          http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Esmalt postitatud Hents poolt
            Multimeetriga väga roheline , kuidas ma seda mõõdan?Ega neid helipäid lahti võtta ei saa.
            Mõõda arvuti mikripessa mineva juhtme selles otsas, mis läheks kitarri. Lihtsalt juhtme (pistiku) pealt, kitarr lahti. Kui seal on mingi pinge, nt. 2,5V või midagi sarnast, ongi asi tõenäoliselt mikri toitepinges. Kui ei, peab edasi uurima.
            Puudutades käega signaali otsa, peaks arvuti kõlarist kostma tumedat urinat (võrgumüra).
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Ma ühendasin üksikult helipead ka muusikakeskuse inputi ( rca pun ja val) ja korraks tuli pininat.Kas keegi teab mida tegema peaks?

Comment

Võta kõigepealt tester pihku ja mõõda üle peade aktiivtakistused, tester peaks iga ühe puhul mõne kilo-oomist takistust näitama, kui ei näita, mähises katkestus. Kui kõigil peadel takistus olemas, siis aja näpuga skeemilt järge ja kontrolli üle, kas ikka said kõik juhtmed õieti ning ega kusagilt näiteks mõnda maa otsa lahti ei unustanud.

Kui "humbuckeri" all mõtled seda, et stratt sööks 2-s ja 4-s posängis müra, siis selleks peab sul olema keskmine pea teisipidi keritud ning ka selle magnetite polaarsus peab teine olema (kui kaelal ja roobil on lõuna näiteks üles, siis keskmisel peab alla olema). Kui ainult üks tingimus on täidetud, läheb pea teistega vastufaasi ning saad sellise "kilukarbi" saundi.
                Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu

Comment

Äkki seletaksite kuidas selle aktiivtakistuse mõõtmine käib?

Comment

Hangid testri, lülitad selle takistuse mõõtmise režiimi ning mõõtepiirkonda 20K. Ühendad ühe juhtme pea mähise algusega ning teise lõpuga (ühe ja teise juhtmega, mis peast välja tulevad). Kui tester näitab mingit kindlat suurust, on pea korras, kui näitab katkestust, on mähis katki.
                    Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu

Comment

Tester olemas ,tulemusteks sain : 1)7.09 2)7.01 3)7.18.Peaks ju normaalne olema .Ajasin siis näpuga järge ja skeem on õieti tehtud

Comment

Kusjuures, praegu torkas pähe see, et alati pole neil lülititel klemmid täpselt samad, mis joonisel. Seleta välja, millised klemmid mis asendis ühenduses on, olen ka ise hiina päritolu lülitite puhul sellist jama kohanud, et skeemi järgi on ühenduses ühed-, reaalsuses aga hoopis teised kontaktid.

Kas see lüliti on sul trükkplaadil kontaktide ja kangi teljel oleva lehtvedruga või getinaksile needitud kontaktide ja kangi all paikneva keerdvedruga. Viimane on vanemat tüüpi lüliti ja peaks toimima täpselt nii nagu skeemil, uuemad ei pruugi sama klemmide järjekorda omada.

Comment

Ma päris ei saanud aru teie mõtlesite aga need klemmid on mul jah natuke teise asetusega , ( kõik ühes reas) , kui ma seda lülitit vaatan küljepealt siis on trükkplaati küll näha.http://beta.album.ee/node/9118281 midagi saab sellelt pildilt aru ka.
                          Siin siis minu skeem http://beta.album.ee/node/9134382
                          viimati muutis kasutaja Hents; 20 November 2006, 21:33.

Comment

Esmalt postitatud Hents poolt
                            Ma ühendasin üksikult helipead ka muusikakeskuse inputi ( rca pun ja val) ja korraks tuli pininat.Kas keegi teab mida tegema peaks?
                            Ooot, mismoodi sellest aru saada - pea ühe juhtme punase ja teise helimasina valge külge või????
                            See oleks väga vale, ilmselt sa niiviisi ei teinud

PS. Pilt skeemist on kasulik aga lüliti sisse mina küll näha ei suuda. Äkki saaksid kindlask teha, mis kontaktid mis asendis koos on (lüliti lahti võtta?).

Comment

Kust see lüliti üldse pärineb (kust ostsid), äkki saad mingi lingi visata... Tootja või mudelitähis oleks ka kasuks.

Comment

Need juppid on võetud ühe vana kitarri pealt( sunny crystall), aga keegi oli ma ei tea miks köik juhtmed lahti jootnud.Selle lüliti peal ei ole ühtegi tähte ega tähist aga põhimõttelisest sama : http://www.pillipood.ee/index.php?la...e=1&id=2196385

Comment

Working...
                                X