Kas keegi teab kuidas tattoo masinat ehitada?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
tattoo masin
Collapse
X
-
hmmm.......natukene valefoorum vist sellejaoks :-/
aga siiski on mitmeid võimalusi : 1. teha väiksest mootorist ( näit. arvuti vendi mootorist või mikromootorist)või 2. variant kasutada elektromagneteid masina ehitamiseks, mida kasutavad profesinaalsed tatöveeriad.
iseenesest on kahjuks head elektromagnetid kallid
ise olen ehitanud mootori peal töötavaid mingi 3-4 tükki
nüüd plaanis teha magnetitega.
Mootoriga masinal on kahjuks paar miinust, põhiline on neist see et on palju kuluvaid detaile
nüüd töö põhimõttest: selle masina põhieesmärk on panna
nõel liikuma üles alla, u. 2-3mm. või isegist rohkem.
aga kuidas seda ehitada on juba natukene raskem seletada, sa üldse oled näind kunagi tatoo masinat ???
-
Habemeajamis masinast tehti neid vanasti, kuidas täpselt ei tea minu teada peaks osad masinad ka elektromagentiga olema.
ja on ka muid asju millest võib teha
aga siiski on kavalam ise teha kuna masin ostes maksab siiski väga suurt raha, kuna need toodangud on ikka käsitöö, ja kui ikka korraliku tatood tahad siis ei piisa ainult heast masinast vaid rohkem isikust kes sulle tatood tegema hakkab.
Aga nüüd küsimus MATTIAsele: millest sa masinat valmistada muidu tahad hakkata???
ja siis juba hakkab edasi seletama kuidas teha
Comment
-
vabandan et uuesti selle vana teema yles nokin ei taha uut teemat teha...kysimus selle kitarri keelega variandi kohta kui jäme peab kitarri keel olema ja kuidas see ots saada piisavalt teravax..kas käia peal või mingitmoodi pyydma luisukiviga ??
ja yx kysimus veel...uurisin natuke magnetitega masinaid netis ja seal kuskil räägiti piirjoonte tegemise masinast ja värvimise masinast mis vahe neil on ???kui juba midagi teha siis juba teha korralikult mitte midagi kiirelt kokku klopsida ja pärast mitte tulemusega rahul olla !!!
Comment
-
Kidra keel ika se üks kiud vist... Muidu tahtsin õelda, et neid mida ma olen näinud on kõik tehtud pleieri mootoriga ja taha on veel pantud Nokia laadia. Viga pidi sellel tatoo masinal olema veel seda, et nõel hakkab vahel viskama...
Muidu kui tahate oma tatoost lahti saada siis laske tatoo masinaga või süstige nahavahele piima... Siis läheb käsi mädanema ja saadki lahti (muide paljud on nii teinud ja lahtisaanud)
Comment
Comment