Tartus müüakse raudkloriidi tiigi elektrronikas, sealt saab ka muid jullameid ja asju. Hinnad väga kirved ei olegi!!!
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
tekstolliidist trükiplaat koduselt
Collapse
X
-
mina joonistan radasid korrektuurvildikaga.neid on kahesuguseid-kuuliga ja torukesega.kindlasti torukesega!üle 1mm otsaga on juba tavalise vildika otsaga.hästi pax kidt jääb ja kindlasti ei söövita läbi.korrektuurvildikat hakkasingi kasutama,kuna tavalisest markerist hakkas minul vähemalt raudkloriid läbi tulema.kui tahad ilusat plaati,siis võta mingi paxem joonlaud appi.Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
Mina ei oska,sest mina ei ole loll.
Comment
-
ei oska nime kohta nagu midagi tarka öeldama pole nimelt momendil kodus-ei saa järgi vaadata.aga ega seal mingit erilist vahet pole.põhiline on,et ots polex kuuliga.sihukest parajalt paxu möginat ajavad nad kõik välja.küsi lähimast hästivarustatud kontoritarvete poesttegelt,kui koju jõuan,panen siia igax juhux ka tüübi ja firma kirja.Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
Comment
-
no nii-markervildika kohta:firmat kahjux pole kuskil kirjas,korpuse põhivärv valge,nimetus "paint marker" ja mudeli/tüübi nimi "edding 780"-0,8 mm,"edding 750"-2-4 mm.tegelt poest vist oligi targem küsida "paint markerit",mitte korrektuuripliiacit.või "valget markerit"...igatahes kontrolli,et oc olex vildikalaadne.Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
Comment
-
Mulle meeldib
Sprint Layout
http://www.cqham.ru/e_soft.htm
Kena lihtne ja venelastel plaadid tihti selles formaadis,
ainult kuidas saaks inglis keelse lahti teha?
Comment
Comment