Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mure mp4 mängijaga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mure mp4 mängijaga

Ostsin siis endale "mustalt turult" mp4 mängija. Kui arvutiga ära ühendasin ja failid peale vedisin ning kuulata proovisin, siis lõi ette sõnum : No files. kuigi failitüüp on õige.
    Siis susisin edasi mp4 menüüs, sealt panin online mode----> multi drive. ühendasin arvutiga ära, ette lõi ketas f ja g. f oli ainult mingi 17mb suur ja siis g oli 983mb. 17 megabaidisele sain paar lugu panna ja hiljem hakkas mängima ka kuid, suuremamahulisel ei näidanud midagi.

Äkki kellelgi on kogemusi või nõuandeid anda mulle.

Ette tänades

Vs: Mure mp4 mängijaga

Ehk aitab mälu formateerimine? Mängija menüüs peaks olema käsklus format.
    Kui suured mälud muidu peaksid olema?

Comment

Äkki tuleks formaatimisel jälgida ka failisüsteemi tüüpi? Nt. FAT16 draiverit on hulka lihtsam kirjutada kui FAT32-e! Windooza nimetab FAT16 miskipärast lihtsalt FATiks. Proovi ka sedamoodi, kui manuaal mingit muud nõu ei anna.

Olen kuulnud, et kataloogide toetamine on pleierite koodikirjutajatel liig mis liig. Et kui kopeerid oma musa juurikasse, siis mängib. Kui aga lood alamkatalooge, läheb sassi...seda enam, mida laisemad/vähemtasustatud on olnud koodi kirjutajad.
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Olen teinud ka format'i, pole aidanud. Proovisin nii lihtsalt FAT süsteemiga kui ka FAT32, ei midagi...
        Ma lihtsalt ei kujuta ette milles võib viga olla.

Comment

Kas jubinal mingit üldreseti võimalust ei ole? Või softi uuendamist?
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Äkki on selline lihtne viga, et seda suurt flash ketast ei oska arvuti ja mp4-mängija samaaegselt kasutada?

Formaatima peab ikka mängija menüüst.
            If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

mul on sandisk sansa, oli ka umbes taolised probleemid, aga lahendasin need niimoodi :
              tekitasin kaks kausta (artistinimi + albumi nimi. N: blacky/blacky/ ). mp3 lugude peal paremklõps ja propertises-summary, sealt muutsin artist ja album title vastavalt tehtud kaustade järgi. ja nii töötab. proovi samamoodi.

ahjaa, ära tee sama viga mis mina : saab kõiki mp3´e korraga muuta ka, et tõmbad kõik aktiivseks ja muudad kõik korraga.

Comment

Kas mängijal oma softi või õpetust kaasas ple?
                "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

Comment

Working...
                X