Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Võimu skeem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Võimu skeem

Panen siis hetkel võimu kokku, aga kuna skeemi suhtes tekkis kahtlusi otsustasin mõned asjad järgi küsida:
    1. Kas see konde on ikka õiget pidi?
    2. Äkki on seal midagi muud ka valesti?

võimas see on?

Comment

Skeemi peal on õige, montaazil tagurpidi. Vaata: http://home.eunet.cz/rysanek/pdf/tda7294.pdf

Võimsus: 100W / 35V / 8oomi / THD 10% Ehk siis 70W-ne võim.
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Pilt peaks montaazile 1:1 vastama, aga kui nad selle seal valmis on teinud siis see tööle seal nagu ei hakanud või kuidas?

Comment

Nii palju kui mina aru saan ei ole see oluline kuna inv sisendis on vahelduvvool ja võimu kere on nagunii +ja- vahel
          Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

Comment

mina teen hetkel sama võuimu ja vaatasin ka et montaaz on teine sest peale konde ka veel takisti ka kas nende järiekord pole oluline

Comment

konde taki järjekord ei ole oluline - vähemalt mitte selles kohas
              Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

Comment

Nii palju kui mina aru saan ei ole see oluline kuna inv sisendis on vahelduvvool ja võimu kere on nagunii +ja- vahel
                Sedan'd küll aga ilmselt on sisendil mingi alaliskomponent ka peal. Targem on ikka soovitatavat polaarsust hoida.
                Skeem on "Radio" ajakirjast ja seal on tihti vigu olnud.
                - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Olen nõus! ;D. Kindlasti tasub üles otsida tootja datasheet ja selle järgi teha

Comment

Märkasin ka pildil millel on valmis võim midagi kahtlast.
                    Nimelt on paremal pool ääres 3 suurt kondekat. 2 nendest on 220mF aga mis see kolmas on? (see sinakas kohe seal kivi kõrval)

Comment

See peaks olema 22uF/50V "bootstrap" konde. Naljakas, et nii suur on pandud. Aga keegi ei ole öelnud, et pildil olev asi ka töötab
                      Vaata: home.eunet.cz/rysanek/pdf/tda7294.pdf

Comment

Pane asi datasheeti järgi kokku ja töötab. Toitepinget ei tasu liiga kõrgeks ajada,+/-50 V tekkis mul moonutus ja olin sunnitud trahvol mõned keerud maha mähkima. Praegu on +/-42 V ja töötab ok

Comment

Sääl PDF datasheetil LK 10 on täiustatud versioon (Hig Efficienty Application Circuit) äkki oleks kasulikum hoopis see ehitada, tia kas ta on ka palju parem tavalisest versioonist.

Comment

Autorid väidavad, et on. Igastahes skeem on huvitav.

Comment

kas see võim mängib s90 kõlliga hästi?või jääb see või lahjaks?
                              http://home.eunet.cz/rysanek/pdf/tda7294.pdf

mis need lülitid seal teevad?(VM;VSTBY)??
                              toiteks +/-32v sobib?

Comment

Working...
                              X