Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Võimu skeem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Palju sul toiteplokis lüüti on ??? Võid ka ilma nende 1000 proovida kui juhtmed toielüütidelt on lühikesed ja piisavalt jämedad. 0,1 uF pane kindlasti ja võimalikult kivi ligi. Kas mute ja stby lüüdid on õieti ???
    Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

Comment

toiteplokkis on lüütideks 2*10000uf.. plaadil on 100nf'ised lüüdid.. kivi on juhtmetega veetud jahutusradikale.. ma pean uued konded otsima..

Comment

100 nF peab olema keraamiline konde mitte lüüt. Tee omale teene ja valmista sellele võimule trükkplaat. Minu arust on plaadi väljamõtlemine mingi asja tegemise juures kõige huvitavam osa.
        Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

Comment

100 nF peab olema keraamiline konde mitte lüüt.
          sry..ma tegin eelmises postituses vea.. see on polariseerimata

Comment

Miskit siin ei klapi! Toitelüüt läheb tagurpidi pannes keema ja teeb paugu kui just enne kaitset maha ei põleta. Kas lüüdid on kuumad? Skeemilüüdid võivad küll ellu jääda, sest neil on ikka mingid takid ees.
            Bootstrap konde peale kogutakse võimu lõpu toitmiseks ca. 2* kõrgem pinge.
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

1 1000uF'ine konde läks keema..nood võtsin maha..
              võim mul tegi häält,nagu korralik võim ikka,aga võimsus vast mingi 1w oli..millises kondes häda võib olla?(need standby ja mute konded ju soundi ei mõjuta)

siis see konde seal 680om taki kõrval.. kui too oleks läbi,siis ta ju lõugaks ikka,aga vajaks suuremat võimsust sisse?

selline värk on veel,et kui võimu käima panen, siis ta annab sellise laksu(sellest ise järeldasin,et kivi peaks korras olema)aga lihtsalt signaali ei saa kivi kätte

Comment

proovisin neid 22uf kondesid asendada ühe vene 20uf'ise lüüdiga ja sound ikka sama vaikne.. kivi vast ikka pees..mis tal muud ikka häda saab olla..

Comment

Ega sa sellele kivile toidet valetpidi peale pole andnud?
                  Kui oled siis asi raudselt läbi

Comment

toide on õieti..ju siis mingi apsakaga kivi läbi läinud..

Comment

Vale pidi konded võivad kivi tõesti läbi põletada, see suur vool, mis lüüdi keema ajab, peab ju kuskilt tulema ja läbi kivi ta ka tuleb.
                      Ega sa sisendist maha minevat 100pF kondet 100nF-ga segi ei ajanud, see võtaks tõesti signaali maha. Kontrolli veelkord montaaz üle, kivi jõuab alati vahetada.
                      Ja veel, kas väljundis on null?
                      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Sellel kivil on väljakad lõpus ja lisaks alalisvoolu kaitse ka. Ma ei usu et sinna midagi jõuab

Comment

Working...
                        X