Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

On selline värk võimalik...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

On selline värk võimalik...

Ma ükskord mõtlesin, et võiks ühendada oma Sega Mega Drive arvuti monitori järgi. Pildiprose saadab välja H, V ja C sync signaale koos RGBga.
    Ühendasin värgi arvuti järgi aga pilti polnud, seda seepärast, et H sync on 15KHz aga arvuti monitor alla 30KHz ei võta. Kas seda sagedust ei ole kuidagi võimalik kahekordistada ?
    $h1T happens...

Vs: On selline värk võimalik...

Kõik on võimalik, aga lihtne see pole.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kui raske see ikka on ??? Niikaua kui ma TSOPidele plaate tegema ei pea, ei ole see eriti raske (ma loodan).
      $h1T happens...

Comment

Nokia 447TV molu suutis teleka sagedusel pilti laotada kuid sellist enam ei leia vist.
        Konverter peaks pildi ära digitaliseerima, ja mällu kirjutama. Teine ahel loeks sealt jälle pilti välja kuid suurema kiirusega. Sellist asja on võimalik ehitada aga lihtne see just pole.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Kui arvutis on TV kaart, siis jääb üle vaid vaheplokk leida(nt. vanast VHS mängiast).Tegemist oleks siis videomodulaatoriga(analoogia autoaudios FM-modulaator)...
          The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
          Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
          Projektide pildid
          Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
          http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Working...
          X