Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

BT adapter ei tööta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

BT adapter ei tööta

mure selles, et mu X-micro XBT-DG4X ei tööta korralikult- jääb selline mulje nagu toide ei oleks stabiilne või kontakt halb. Sinine signaaltuluke peaks stabiilselt põlema, kuid selleasemel vilksatab see aegajalt ning sealjuures antakse teada, et seade pole ühendatud. kui tahan otsida teisi BT seadmeid, siis palutakse mul sisestada BT adapter, kuigi see on juba sisestatud! Ühesõnaga esineb midagi sellist. Draiveritest olen proovinud nii Windowsi enda omadega kui ka CD'l kaasas olnutega ning tõmbasin tootja kodulehelt veel omakorda uusimad. Siiski olen suht kindel, et antudjuhul pole probleem draiverites. Proovisin seda BT adapterit kahe erineva lauaarvuti taga, kuid mõlemal oli täpselt sama probleem. Naiteks hoides device manageri lahti, siis seal käis pidev refreshimine, sest kord kadus BT adapter ära ning siis tuli tagasi ja kadus uuesti jne. Ühesõnaga oleks tegu täpselt nagu kõikuva pingega. Tegin siis pisikese testi:

Nagu fotoltki näha, siis on pinge väga stabiilselt 5.12V, kuid BT adapter on vaatamata sellele ebastabiilne. Kontrollides voolutarvet, siis sellega on sedasi, et see on 29.2A, kuid nendel hetkedel kui sinine tuluke BT adapteril kustub, langeb kuskil 5 - 10A(tõenäoliselt tekib sekundimurdosaks katkestus, kuid lihtsalt mu ampermeeter ei fikseeri nii järske voolumuutusi). Aga näiteks kui panen mälupulga järele, siis on voolutarve 90mA (3< korda suurem kui BT adapteri puhul), kuid kõik on igati stabiilne. Ühesõnaga PSU probleem pole. Draiverites ka tõenäoliselt mitte. Milles probleem võib olla(peale selle, et seade lihtsalt katki on)? Ja kas oleks ehk lootust parandada?

Vs: BT adapter ei tööta

aga vaata, &#228;kki saad sinna pulka sisse end. arvatavasti seal sees mingi kala ringi ujumas. lahtine kontakt, k&#252;lmjoode misiganes...
    PS oled sa kindel, et voolutarve on 29,2A!!!

Comment

Njah, tiba suur vool küll. AT-toitekas lubab +5V pealt tarbida kõigest 20A.....
      Kui viga ei ole juhtumisi pistiku jootes plaadi külge siis vaevalt sa seda BT-d enam parandada saad.
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Esmalt postitatud bloody-orc poolt
        aga vaata, äkki saad sinna pulka sisse end. arvatavasti seal sees mingi kala ringi ujumas. lahtine kontakt, külmjoode misiganes...
        PS oled sa kindel, et voolutarve on 29,2A!!!
        ei ole kindel, vabandust. Voolutarve on 29,2 mA. Aga kardan ise ka, et tegu on mõne lahtise kontaktiga, kuigi naljakas on see, et kunagi pole olnud sedasi, et vool kas on või ei ole...alati on selline tõmblemine

Esmalt postitatud felch poolt
        Njah, tiba suur vool küll. AT-toitekas lubab +5V pealt tarbida kõigest 20A.....
        Kui viga ei ole juhtumisi pistiku jootes plaadi külge siis vaevalt sa seda BT-d enam parandada saad.
        vaatan pistiku joote PCB külge üle.

Lisaks veel seda, et kas USB joks ei olnud mitte oma pinged...kuskilt on meelde jäänud 500mA ja sealt järk edasi 2A, mitte kogu +5V ette nähtud amprite hulk?

Comment

Re: Vs: BT adapter ei tööta

ega USB &#252;le 500mA ikka v&#228;lja anda v&#228;ga ei taha k&#252;ll... ja BT adapter ise ei taha ka nii palju/rohkem. aga t&#245;mblemine ongi tingutud sellest, et mingi kontakt "s&#228;riseb". v&#245;ta v&#245;imas DC mootor ja &#252;henda sellele pinge peale. juhtmega ligidale satud siis s&#228;deleb nii mis m&#252;hiseb. seda sama v&#245;ib toimuda ka sinu BT's. kindel k&#252;ll pole, aga eks sa katku lahti ja viska pilk peale

Comment

Annab ikka üle 500 mA, annab oma võimaluste piires (mõni läpakas ehk vähem, lauaarvuti rohkem) ja niipalju, kui seade küsib. 500mA antakse alati, sisse lülitamisel. Peale regamist võib juurde küsida. Pinge on ikka alati 5V!
            Mismoodi sa voolu mõõdad? Juhe katki ja ampermeeter vahele? Või takistil pingelangu?
            Arvesta ka testri sisendtakistust mis ideaalis oleks null (voolu mõõdame) aga reaalselt mingi 200 mA skaalal suurem. Osa pingest langeb testrile ja BT võib-olla ei peagi töötama. Kui pead, mõõda 10A skaalal.
            Voolutarve sõltub kindlasti ka reziimist: saatmine võtab rohkem jne.
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Working...
            X