Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

ostsilloskoop C1-65

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ostsilloskoop C1-65

sain sellise aparaadi omale. ma tean mida sellega tehakse ja oskan ka näitu lugeda ning tean mida see tähendab kuid:

aparaati ma kasutada ei oska - sel pole ühtki juhet ja ma pole ise seda ühegi asja külge ühendanud peale laboris oleva näidise

kuna varsti tuleb helivõimendit hakata häälestama, oleks mul vaja natuke tuttavamaks saada aparaadiga. Kas sellise kohta on olemas mingit manuaali või midagi?

kas selle mõõteotsiku saab ka ise teha (kujutan ette et kui saab siis mingist vartjestatud juhtmest ja paarist "krokodillist"?) või on kellelgi mulle seda pakkuda? kas ma või selle ühendada võimendi külge paralleelselt kõlariga? kuidas ma näiteks saaksin vaadata signaali kuju tavalises 220v võrgus? sisetunne ütleb, et kui ma mõõteotsiku pistan pistikupessa siis tuleb sellest ossist hottabõts välja

aidake palun algajat
    k.

Vs: ostsilloskoop C1-65

http://www.cqham.ru/hpa/osc_c1-65.htm ,seal tehn. andmed. Kusagil on mul ka selle kasutusjuhend. Kui leian, siis teatan.

Comment

otse seina ei tasu niikuinii midagi pista, pane trafo vahele. Enamus ossidel on sisendi maa koos korpuse maaga ja kui midagi valepidi seina panna, siis lased korpuse pinge alla.
      Probe'i ise tegemine pole niisama lihtne. Madalamate sageduste mõõtmiseks kõlbab küll bnc otsaga kaabel ja kaks krokot teise otsa; kõrgemate sageduste jaoks on juba korralikku probe'i otsa vaja, mis tagaks sobistuse kaabliga. Mingi suvalise koaksiaalkaabliga usaldatavaid pinge mõõtmisi ei saa aga signaali kuju näed ära küll. Kui plaan amplituud-sageduskarakteristikut üles võtma hakata, siis pead ikka korraliku probe'i hankima.

Comment

nu vaja on tulevasele võimule signaal sisse lasta ja pärast seda lõpust natuke näha ossiga... et kas on ilus sirge või on mingi käkk
        k.

Comment

Vali aga, millise ossi skeemi/juhendit vaja....
          ftp://ftp.qrz.ru/pub/hamradio/schemes/metering/
          Westbaltis võib vabalt vene osside kaableid kolukastides vedeleda;

Comment

Working...
          X