Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Time Shifting Detector ja mälestused tulevikust

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Time Shifting Detector ja mälestused tulevikust

Niisiis, huvitav skeem kõigile kes tunnevad, et neil pidevalt aega napib ;-)

http://jnaudin.free.fr/html/tsd.htm

Muide, Naudini lehelt: http://jnaudin.free.fr/ leiab ka muud huvitavat kraami, pilte ja videosid katsetest.

Kena näide on ionolifter: http://jlnlabs.imars.com/lifters/hexalifter/index.htm

;-)

- - - - - -

Et see märkamatuks ei jää, siis lisasin siia ka tulevikust pärit ajamasina manuaali. Lugege ka tolle ajaränduri kirjeldust tuleviku kohta. Päris asjalik :-)

http://johntitor.strategicbrains.com/TimeMachine.cfm
    To boldly go where no man has gone before.

See kvartside sageduste võrdlemine on kena küll aga ta annab AINULT infot temperatuuri kohta (ja ehk ka kivide valmistamise täpsuse, õhurõhu jms. kohta). Aja nihkega on siin sama palju tegemist kui telepoe toodetel praktilisusega. Aeg sõltub tõesti ruumist ja mõõtja elnnu kiirusest nagu juba onu Einstein väitis. Olete lugenud kuidas katsest kuidas võeti 2 AATOMKELLA (see pole kvarts!!!), 1 oli maal ja teine tegi lennukil ringi ümber maakera? Ajavahe OLI aga (vist) nanosekundites. Igatahes oli ta piisavalt väike et olla mõõtmatu monseigneur Naudini meetodil.
    Huvitav katse igatahes!
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

kunagi pealtnägijas otsisid samal tehnoloogial mingid tüübid ufosid või vaime vms... Ideedel ei ole piire! ;D

Comment

Missasja, Felch, minul on küll sageli nii, et kord venib aeg nagu tatt, vahel aga pole teist ollagi..
        Ei ole see päris õige asi :-P

Comment

Digital, vaata see asi ilmselt töötaks küll. Asi lihtsalt selles, kas ja kuidas see aeg teisiti käima panna?

Ilmselt selles katses see õnnestus:
          http://www.abovetopsecret.com/pages/philadelphia.html

Seal olevat 4 tesla coili mängus olnud..
          Internetist otsides saab antud katse kohta rohkem infi kui sellel lehel väljas. Kusjuures, see ei ole ulme, ega väljamõeldis.

Comment

Missasja, Felch, minul on küll sageli nii, et kord venib aeg nagu tatt, vahel aga pole teist ollagi..
            Ei ole see päris õige asi :-P
            Onu Einsteinilt küsinud kord noor ajakirjanik: seletage lähemalt relatiivsuse printsiipi. Onu siis mõelnud ja rääkinud: vaata, oled sa pool tundi oma tüdrukuga ja aeg kulus imekähku, oled sa aga pool tundi praepannil ja aeg venib nagu tatt....
            Ma tahtsin vai d viidata sellele et musjöö Naudini katse EI ole puhas, alati on vaja arvestada vigadega. Ega Tipi füssa praksis asjata lasta vigu arvutada. Mina ka alguses arvasine et jama... Kui su mõõdetav signaal on pikovoltides ja samas lähedal on kõva häireallikas (PC ntx), siis ei ole ju mõtet rääkida eksperimendi täpsusest. Niisama huvitav on küll vaadata ja see skeem töötab kindlasti ja graafikud võivad olla reaalsed kuid asja põhjus on hoopis mujal.
            Minu arvates.Parandage kui eksin.
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Sul on absoluutselt õigus :-)
              Aga üht ma ütlen, ükski inimene ei tea täit tõde,
              isegi Einstein mitte. Otsis ta ju ikka ja jälle paremaid seletusi nähtustele.

Ah jaa, Naudin ilmselt ei teinudki seda katset ametlikult, kokkuvütet ju polnud ja midagi kindlat ta kah ei väitnud.
              Lihtsalt näitas, et kui kellelgi peaks vaja minema, siis on skeem selline :-P

Ilmselt oleks ma ise kaa püramiidi mõõtnud esmalt.

Comment

Seda kindlasti! Uued avastused tulevad just sealt, kus keegi hakkab kahtlema (või ei tunne) soliidseid ja aktsepteeritud tõsiasju. Einsteini teooria, Darwinit kiusati taga, Galileo Galilei ...näiteid on palju.
                Tahtsin vaid öelda, et ei tohi kunagi kaotada kriitilist meelt ja hakata sobitama fakte et oma teooria klapiks.
                Ja mõõtevigu peab ikka arvestama küll....
                Aga, jah ,imelisi asju juhtub. Moosese (või kes see oli, ei ole usu asjades kursis) rahvas SAI üle Surnumere minna küll sest tõenäosusteooria järgi on võimalik, et mere vesi ühel hetkel jaguneb 2-s nii, et vahele moodustub kuiv kanal. Tõenäosus on ERITI väike, aga mitte null!

Comment

Muide, philatelphia katse toimus 1943 kui ma ei eksi.
                  Seal osalesid Einstein, Neuman ja Brown (kui mu mälu mind ei peta), isegi Tesla oli projektis osalenud varem. Kuna aga Tesla polnud nõus inimkatsetega, siis ta sellest projektist ka loobus (enne katset).

Comment

Felch, ma tunnen füüsikat liiga hästi, et päris nõmedaid asju uskuda. Samuti ei püüa ma midagi tõestada miskite kuulujuttude kaudu. Lihtsalt, kui miski minu arvates liiga loogiline on, siis ma lihtsalt pean katsetama, olgu sellel siis edu või kadu. Ma lihtsalt ei salli seda kui inimesed (füüsikud) koolitarkustes nii kinni on, et selle pärast midagi asjaliku maha magavad või ei usu. Maailm vaja ju ära päästa :-P

Comment

Robert Brown elas lig 200 aastat tagasi. Vaata, mida ta nägi ja mis on Browni liikumine http://www.sciences.demon.co.uk/wbbrown.htm
                      Einstein: 1879-1955 http://www-gap.dcs.st-and.ac.uk/~his.../Einstein.html
                      John von Neumann 1903-1957 http://www-gap.dcs.st-and.ac.uk/~history/M...on_Neumann.html
                      Katsest ei etea oma häbiks midagi - räägi!

Comment

Hmm, Browni nimega ma võin eksida, kahtlemata pole see see mees kes oma liikumise avastas :-)
                        Ma pean netis veidi kaevama, see oli ammu kui seda lugesin.

Oi tervet katset ei viitsi seletada, põhimõte oli selles, et muuta laev nähtamatuks magnetmiinidele. 1. katses see ilusti õnnestus (siis oli laev meeskonnata). 2. katsel oli meeskond paeal, siis toimus kõik sama aga peale selle kadus laev ka 15 minutiks ära. Tagasi ilmudes olid osad mehed kadunud, osad põlesid ja osad olid seintes ja tekkides kinni. Arvatakse, et laev paiskus ajas paar korda edasi tagasi. Laeva nina oli nähtud ka kuskil, sootuks kaugemal, lähenemas, siis see aga kadus. Enamus mehi, kes ellu jäid olid hulluks läinud (teadagi).

# # #

Ahaa, tegu oli siis ilmselt T. Townsend Brown-iga.
                        Infot katse kohta on aga suht palju. Kui on huvi, siis otsi ise :-)

Comment

Kartul! Hilja õhtul nüüd vaja siis teisi selliste juttudega hirmutada. ;D

Comment

Katsest olen kusagilt lugenud küll, tuleb meelde. Väidetavalt pidi ülitugev magnetväli asju nähtamatuks tegema. Raamatus väideti et seda laeva olla nähtud (vist) lausa teistes linnades kummalistel kohtadel (mingi ristmik jne) kuid hetkeks.
                            See on küll huvitav asi katsetada. Ülitugeva magnetvälja saamine on vaid keeruline...

Comment

Ma lihtsalt ei salli seda kui inimesed (füüsikud) koolitarkustes nii kinni on, et selle pärast midagi asjaliku maha magavad või ei usu.
                              Vat see on õige lähenemine!

Comment

Working...
                              X