Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Magnetkaardi lugeja testimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Magnetkaardi lugeja testimine

Nagu pealkiri ytleb oleks vaja seadet (õigemini skeemi) mis testiks kas magnetkaardi lugeja pea on korras

Vs: Magnetkaardi lugeja testimine

Kas seda ei saa testida kogu lugejaga komplektis? Pea enda takistuse ja induktiivsuse mõõtmine ei pruugi veel midagi näidata peale ..võimaliku katkestuse.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

üldiselt need pead ei kippunud eriti läbi minema, elektrooniline pool millegipärast kippus enne loobuma. ega peale katkestuse seal suurt midagi juhtuda saagi, nad suht sarnased maki helipeaga
      Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

teglikult pole vahet ma tahan et tervik töötaks kas mingi lihtsa skeemiga ei saaks seda lihtsalt arvutile taha yhendada ja siis tõmmata kaart läbi ning vaadata kas tuleb läbi

Comment

No aga sa proovigi kogu tervikut testida.Mis skeemi selleks veel vaja on?Ühendad selle kaardilugeja selle seadme taha,kus ta tööle peaks hakkama ja teed proovi.
          Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

mina mõtlesin arvutiga yhendamist. Ma sain need lugejad onu käest ja ta ytles et need olid kasutusel viimati 10 a tagasi ja ta ytles et võibolla on pea ära kulunud. muide need lugejad olid osa sisse pääsu systeemist mis asus sagedasti kylastatavas alas (lihtsalt lugejal oli palju tööd)

Comment

äkki kuidagi läbi ps2 ja väike pic vahele nagu yhes arvutikasutjas ibuttoniga oli tehtud

Comment

Ma kirjutasin AK-sse loo magnetkaardiga lukust. Seal ongi 1 PIC ja kogu lugu: http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/ak/Arvutikasutaja_48.pdf Seriali saab talle juurde kirjutada (algselt oli olemas aga ratsisin maha).
                - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

ma leidsin selle http://stripesnoop.sourceforge.net/hardware/reader.html aga ikka tahaks ta ps2 pista

Comment

PS2-s on täpselt need samad otsad ju olemas: Data, Gnd, Vcc ja Clk...milles probleem? Otsi tarkvara ja testi.

Comment

ok ma proovin tänud igal juhul

Comment

Working...
                      X