Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Erikujulised pistmikud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Erikujulised pistmikud

Kindlasti on teil tulnud vahel ette, et oleks vaja ühendada enda valmistatud seadmeid, aga siis nii, et neid mingil juhul kuskile mujale ühendada ei saaks. Seega jäävad ära RJ-45 (jms.)

Mida sellisel juhul teha? Ühendus soovitavalt isoleeritud, mitme kontaktiga ja peaks saama ühendada vaid ühte pidi. Pinge on kuni ca. 24V ja voolud ~1A max. Enamasti vaid milliamprites.

Tean, et mõnedest vanadest seadmetest peaks selliseid asju terve kuhja saama. Teab keegi, millistest? Võiks olla pesa ja sobiv pistik koos pikema või lühema juhtmejupiga.

Vs: Erikujulised pistmikud

Tere!

Mitut pinni Sul vaja on? Vaatan õhtul järele mul peaks kodus mingeid vene militaarpistikuid olema millele SA kusagilt analoogi ei leia.

Comment

Midagi 2-6. Võib muidugi ka rohkem olla

Comment

kasuta rj45 puhul klemme 4578. need on enamasti igal pool ühendamatta. 4 ja 5 on vahel kasutatavad telefoni jaoks, aga suhteliselt harva. com pordi pistikute pinouti uurides leiad ka sealt vabad klemmid, mida siis ise kasutada. need pistikud on lihtsal kergesti saadaval ja maksavad vähe. din5 type B ja special on väga vähe levinud üldises kasutuses, aga siiski poest saadavad.
        http://www.oomipood.ee/index.php?a_k...k&i=PITPISTDIN kõik, mis ei ole seal 5 klemmiga "tavaline vene maki pistik" on suht vähe levinud igapäevases kasutuses. amprit nad vist peaaegu kannatavad, aga kindluse mõttes ühenda suuremate voolude jaoks topeltklemmid
        Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Ma eelistaks hoopis midagi muud.
          Mõni aeg tagasi lammutasin üht suurt koopiamasinat, sealt sain mitmesuguseid seadmetevahelisi pistikuid koos juhtmetega otstes. Mõned olen ka kasutusse võtnud.

Muidu 7DIN ja 6DIN ei tohiks ka vist ühtegi auku sobida.
          5DIN type B on aga mulle tuttav ühe vana seadme küljest... oli üks grammofon. Siiamaani kuskil olemas. Ise liigutas nõela ja puha. Omas ka mingisugust rohelist ekraani. Teab keegi, millega oli tegu. Ise muidu hetkel vaadata ei saa, aparaat kaugel.

Comment

Ja siis on veel olemas 10 pinniga RJ-50 pistik.

Comment

Sorri!

Olin eile õhtupoole töölt ära ja Sinu vastust lugesin alles praegu. Kui on asja vastu veel huvi siis täna õhtul uurin mida mu kolikamber sisaldab. Kas on erinõudeid pistikute suuruse kohta ka? Kas on vajalik võimalus plaadile joota või võib kruvidega kinnitaga või hoopis juhtme otsas rippuda?

Comment

Väga suuri just ei tahaks. Ja võiksid olla kas juhtme otsa või siis paneelile.
                Võibolla on sul võimalus nendest mõni pilt teha?

Samas huvitaksid ka mingisugused vanad klemmiliistud (või midagi taolist).

Comment

No neid militaarpistikuid leiab tänaselgi päeval kuid millised on hinnad? Hiljuti oli Tartu YE poes mingi suurem junn ja hind oli vist 10 eeku, muidu kui näiteks Elfa või RS hinnakirju vaatad siis ilmselt tuleb ahastus peale. Aga kui kusagil uusi vene kontakte on siis need on sama head valujälgi on tänapäevastelgi, vaatasin seda YEs, oli Amphenol´i toodetud.

Comment

Tere!

Kahjuks pilditegemise võimalust praegu ei ole aga koli vaatan õhtul üle ja katsun hommikul kirjeldada. Kui midagi sobib siis annan rõõmuga tasuta ära. Lammutasin aasta tagasi ürgaegse elektonarvuti lindiajami ära, seal oli ka hullult pistikuid peal mis tänapäevaste PC-dega ei ühildu. Nii et homme räägime edasi.

Comment

Samas veel üks küsimus. Mul vedeleb kuskil jupike klemmiliistu, mingist seadmest saadud, millel on kruvi all veel väike plekiriba, et kruviga soont katki ei keeraks. Kas selliseid asju on kuskilt saada? Midagi ca. 4mm2 oleks küllalt.
                      Plaadile on küll sarnaseid, saab peenikese kiulise juhtme alla panna ja see jääb täiesti terveks.

Comment

Õhtust!

Sobrasin oma varakambris. On pakkuda trükplaadi peale noname Ungarlaste pistikuid 5 pinni. Kannatavad 5 A välja. Mõõtmed on 1,5*3 cm. Kusagil kapipõhjas on ka lubatud militaarid väiksemate gabariitide ja rohkemate pinnidega aga täna ei õnnestunud üles leida. Olemas isoleeritud klemmliist 6 positsiooniline, eriti ürgaegne ja stiilne. Peal pleksiklaasist kate. Kannatab ka 5A välja.

Comment

XLR5 ja XLR7 on ka tavakasutuses suhteliselt vähelevinud pistikud, kuid neid on päris palju saada. (XLR5 kasutatakse näiteks profi-valgustehnika juhtimiseks). XLR on äärmiselt robustne ja vastupidav pistik ja kannatab ka suuremaid voolusid.

Comment

Tere!

On Sul asja vastu tõsine huvi või suhtled niisama "vabalt"? Esitad probleemi ja kaod uttu. Helista 55513520 kui on postituses püstitatud probleemi vastu huvi või pane teema lukku. Pole mõtet foorumit ilmaajata koormata.

Comment

Olen Sinuga kaks korda täna privas suhelnud aga tulemus null. Juppe on Sinul vaja mina ainult pakun. Telefoni nr on foorumis olemas, helista ja räägime nagu mees mehega mida Sul vaja on. Ei ole eriti tugev elektroonikas aga huvi kõikvõimalike junnide vastu on aastaid olnud. Kõik asjad millel juhe taga on ja ripakil vedelenud, on koju tassitud ja laiali kistud. Kõik minu arust vähegi kasulik kõrvale pandud. Aga nüüd hakkab asi juba üle ajama. Lisaks Sinu "pistmikele" on pakkuda erinevaid elektrimootoreid, radiaatoreid ja hulgi kõikvõimalikku kola.

Parimat Elmar

Comment

Working...
                              X