Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Otsin sobivat trafot

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Otsin sobivat trafot

Ma olen juba mitu päeva internetis taga ajanud üht trafot. Tuleb välja, et Eestis tehnikapoodides vist ei müüda sellist.

Jublakas, mida vaja oleks on ise selline:
    http://www.mouser.com/search/Product...lkey42TU003-RC
    või selline(nr.141P):
    http://www.hammondmfg.com/148.htm

Takistuste suhe peaks olema 1200:8
    Ma pole kindel, kas seda saaks millegi muuga asendada.. Millegiga, mis oleks vähe kättesaadavam?

Vs: Otsin sobivat trafot

asendamise võimalikkus sõltub kasutuskohast. kindlasti saab seda asendada, kui asendada ka mõned sellega koos töötavad elemendid, sõltub siiski konkreetsest skeemist
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

asendamise võimalikkus sõltub kasutuskohast. kindlasti saab seda asendada, kui asendada ka mõned sellega koos töötavad elemendid, sõltub siiski konkreetsest skeemist
      oleks hea, kui avaldaksid skeemi, kus sellist trafot kasutada tahad

Comment

Skeemi panin postitusega kaasa.

See on algselt mõeldud elektripüssi tarvis aga ma loodan seda tegelikult detonaatorina kasutada.
        Kui vaja, võin ka näidata ära lehe, kust selle leidsin.
        Ma ei tea, kas mul lubatakse postitada linke taparelvade tegemiseks
        Lisatud failid

Comment

Selliseid võib leida vanadest vene patarei raadio purakatest lõputrafona, see suhtarv võib ju mingil määral ka erineda sellest oleneb väljund pinge...

Comment

on sul see kõrgepingejubin mingi spetsiaalse asja jaok mõeldud? sinu trafo ja patarei valikul saaks selle vidina suht pisikese teha. kui suurus ei ole väga kriitiline, siis siin foorumis on mõned tegelased teinud kõrgepinge allikaid televiisori reatrafost. 2kV ei ole reatrao puhul eriline suurus. saab tunduvalt enam. kui on ainult 2kV on eesmärgiks, siis muidugi saab primaarpoolele juurde kerida

Comment

mmh.. ei, suurus võiks siiski olla niivõrd väike, et seda kergelt peos hoida saaks ja ühe käega opereerida oleks võimalik

Ehk soovitaksite mulle mõnd? Ma päris huupi ei tahaks ostma hakata. Kui ma Trafo mõne erineva vastu vahetan, kas sel juhul peaksin ma ka muud komponendid ära muutma?

Eesmärgiks oleks võimalikult odav võimalikult kergekaaluline ja suure pingega seade.

Comment

Päriks ka, et ega keegi pole sellele siis mingit asendust leidnud või leidnud äkki kohta kus seda ka Eestist saada oleks võimalik?

Comment

Working...
                X