Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

radiocontrol

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

radiocontrol

Raadioteel juhitavate autode (kuni 500 raha)sees võib näha mikroskeemide paari (üks puldis teine autos) millega need vajalikud 4 käsklust edasi antakse. Kas keegi teab mõnd sellist mida ka eestist saada oleks ??? Ühe hiinamaal toodetud auto sees olevaid klotse ei õnnestunud mul kuskilt hankida. Kahjuks ei mäleta praegu mis nende mark oli.
    Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

Kahtlen tõsiselt, kas neid kive mujalt võtta on kui teisest autost. Peale selle on neid väga erinevaid tõuge. Anna oma kivi nimi teada.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Ah jaa, Kullo huviklubi (kunagine pioneeride peakorter on ka 1 koht, kust küsida võib.
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Konkreetne mark mind praegu ei huvita kuna seda autot enam ei ole. Mõtlesin lihtsalt midagi analoogilist. Sellega saaks ju midagi muud ka juhtida (nt. garaazhiuks).
        Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

Comment

Vaata: http://www.rentron.com/PicBasic/RemoteControl.htm
          Automudelite kive küll pole aga skeemid on sama lihtsad.

Comment

See, mis sa poest ostad, võrreldes sellega millega kullos tegelatekse, on mängu asi. Ja õigete pro' automudelistide arvamuse kohaselt on see kullo teema kah mänguasi Üldiselt pro värkide jaoks on eraldi müüa vastuvõtja moodulid. Äkki oleks sellest kasu, aga pro' puldid on suht kallid(aga head).

Comment

Neist pro' -dest on mul ettekujutus olemas, ma lihtsalt tunnen huvi remotecontrol-i vastu

Comment

aaaga otsi mingi juust mobiil ja ühenda garaaziuksega ära nii, et kui mobiilile helistad, siis läheb see signaal, mis peaks helisemise ajal helinat tekitama, mingisse lülitusjubinasse, mis teeb ukse lahti. : kuumaks sucks aint
                KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Ok mind huvitaks selline asi, et kuidas mobiili kaudu asja juhtida saab? Et siis oleks umbes nii, et kui talvel külmaga maale lähed helistad 2tundi ennem mingi mobla rondi peale mis aktiveerib näiteks puhuri ja kui sa maale kohale jõuad on hea soe
                  Kust selle kohta aga skeemi saada?

Comment

Üritan ise ka sarnast asja välja mõelda. Arvatavasti läheb helistamise äratundmine keerukax aga mõte on kasutada SMS-i. Saadad mingi kindla sõnumi ja kännu taga olev kontroller tunneb selle ära ning käitub vastavalt (tellib poest õlu juurde ).
                    Kes teab, millist odavat moblat saab datakaabli kaudu käsutada SMS-e saatma?

Comment

Mina sooviks asja siiski veidi lihtsamalt teha.
                      Nimelt ostaks mingi vana mobla (1610 näit) ja sinna sisse kõnekaardi. Numbrit kellelegi ei annaks. Seega keegi muu sinna helistada ei saa. Probleem on aga selles, et mis kuradi moodi oleks kõige lihtsam ja efektiivsem asja töööle saada. (Et siis mobla helisedes mingi asi sisse lülitub).

Comment

Sel juhul üritaksin summeri otca pealt signaali võtta. Tõenäoliselt on 1 otctest kas toites või mättas kinni. Teine siis lipendab, kui heliseb. Sealt saab võtta signaali kasvõi D-trigeri taktiotcale. Et selline lahendusvariant.

Comment

mind jällegi huvitab, et mis oleks kõige targem panna signaali vastuvõtja ja mootorite vahele, st siis et mis ütleks mootoritele, et nüüd keerate ennast niipalju sinnapoole või naapalju teisele poole (oli plaan hooviväravad puldist avanema panna, talvel jõle vastik külmaga soojast autost välja ronida).

madis@mugavus ruulib
                          Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

ma arvan et sull oleks mõttet kasutada teekonna lülitit mis lihtsalt tajub ära kuna värav lahti ja siis lülitab mootori välja.mina aga ise olen mõelnud et kas äkki saaks kasutada sellist varjanti et kui helistan mobiilile ja see võtab automaatselt vastu ning siis mina vajutan mingit numbrit mobiilil ja siis kõlab klahvi signaal vastu võtja mobiili kuularis ja siis on mingi seade mis tajub ära mis sagedusel signaal tuli ja teeb vastava lülituse. sest igal numbri klahvil on ju oma sagedusegsa hääl mille järgi sadakse aru mis numbrile sa helistada tahad ju. siis saaks ju palju käsklusi jagada nii umbes toimib see süsteem ka valve keskuste juhtimise juures.

Comment

lülititega ma teha plaanisingi, aga kuidas see asi vormistada, st ei oska seda juhtimist välja mõelda...
                              Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Working...
                              X