Kasutan esimeses vastuses kirjeldatud vasksulfaadi ja keedusoola varianti kuna lihtsalt kodus vedeleb mõned kilod peaegu 40 aastat vana vasksulfaati.
Väiksemad plaadid siis söövitan võikarbis, mis asub omakorda suuremal toiduainete säilitamise plastkarbil roostevaba lattide vahel . Suuremasse karpi lasen aegajalt kraanist tulist vett juurde.Suuremale karbile on tehtud ka ülevoolu avad, et või karp istuks mõned sentimeetrid soojas vees.
Vasksulfaadiga lahuses söövitub umbes 20 minutit.
Väiksemad plaadid siis söövitan võikarbis, mis asub omakorda suuremal toiduainete säilitamise plastkarbil roostevaba lattide vahel . Suuremasse karpi lasen aegajalt kraanist tulist vett juurde.Suuremale karbile on tehtud ka ülevoolu avad, et või karp istuks mõned sentimeetrid soojas vees.
Vasksulfaadiga lahuses söövitub umbes 20 minutit.
Comment