Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

GSM robotist ja fotoelektrilisest beam sensorist

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    GSM robotist ja fotoelektrilisest beam sensorist

    Sooviks pisut soovitusi ja abi neilt, kes rohkem kursis igasuguste alarmide hingeeluga. Nimelt on tekkinud suht kiire vajadus maakohta üles lisada mingisugune alarm. Kuid hetkel pole päevakorras niivõrd vana maja sisemus, vaid suht suur õu. Kuid kuna alguses kohe kindlasti ei suuda ja ilmselt pole ka otstarbekas (valvesüsteem kallimaks, kui vara, mida kaitsta...) kogu õue liikumisandurite alla panna, siis mõtted liikusid andurist õue sissesõidukohale + GSM robotit. GSM sellepärast, et oleks hiljem vajadusel ka mujal kasutatav. Samuti pole võimalik telefoniliini selleks tarbeks mitukümmend meetrit õueala piires piisavalt kiiresti rajada.

    Niisiis, kas GSM kontroller TVGA6225 + Photoelectric beam sensor on sobiv kooslus teavitamaks mind oma valdustele sõitvast autost või teed pidi jalutavast võõrast GSM telefonile? Tootekategooria järgi on esimest nimetatud rohkem kaugjuhtimisseadmeks, kas see tähendab, et see on optimeeritud rohkem igasuguste sauna sisselülitussüsteemide jaoks või võib olla kindelm, et seda seadet saab edaspidi igasuguste alarmidega siduda?

    Ja mõned konkreetsed küsimused:
    1. Sel esimesel isendil kirjas, et tal on helimoodul. Ma saan aru, et see on see osa, mis suudab telefoni teel eelsalvestatud tekste edastada. Küsimus on, et kui suur on tema mälu? Jablotroni fikstelefonirobotitel on jutt ca 20sekundi pikkusest mälust... kas sel sama kasin?
    2. Kui keeruline seda konfigureerida on - kas sel on mingi graafilise liidesega tarkvara kaasas või käib kõik läbi terminali tekstikäskudena?
    3. Küsimus anduri kohta: kas ilmastikuolud (tõusev/loojuv päike, vihma/lumesadu) ajab sellist andurit kergelt valehäiret andma?
    4. Mida tähendavad anduri juures järgnevad parameetrid: N.O. output; output method: relay output; illumination: lamplight: < 10000lux, sunlight: < 30000lux ?
    Loodan, et leiate mahti mulle pisut neid asju seletada.

    #2
    Vs: GSM robotist ja fotoelektrilisest beam sensorist

    Soetasin nimetatud kontrolleri ära. SIM kaardiga sain ta sina peale ära, aga kõnesid ei taha taha ta mitte vastu võtta, kuigi justkui hetkel on välja lülitatud isegi see konreetsete lubatud numbrite piirang... Sõnumitele ka ei reageeri vist (raportitaotlusega smsile saadab mobiilioperaator raporti, et jõudis kohale...)

    On's keegi selle isendiga lähemalt kokku puutunud ja oskab nõu anda?

    Comment

    Working...
    X