Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Antennikaabli jagamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Antennikaabli jagamine

sõbral näitab pilti starman. soovib mees selle kaabli 4ks jagada, et ikka igas toas telekas oleks. Tekkis siis küsimus, et kas signaal äkki nõrgaks ei jää? kui tekib probleeme, siis millist võimendit soovitate kasutada?
    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Mul näitab ka Starman (vahelduva eduga, kahju küll aga siiski ). Signaal on jagatud 2-ks ja üks neist veel omakorda teleka ja arvuti vahel (andmeside). Jagurid on standardsed, passiivsed, nagu neid igal pool müüakse. Signaali jätkub. Mõte siis see, et võimendit ei peaks vaja olema.
    Kui siiski tahad võimendit, vaata Rantelon'i tooteid. Firma taga peitub tipi raadiotehnikute punt ja nad teevad tõesti korralikke asju! Kuna asuvad minust vaid 2 korrust kõrgeml, olen nende töid-tegemisi natuke näinud.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

heh, ma õpin tipis telekommunikatsiooni, seega olen neid jubinaid käegagi katsunud
      Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

mingi raamat "Raadiolülitused" seal õpetab igasugust värki tegema. ole mees ja ainult tee

Comment

Working...
        X