Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

LCD

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Paned sobiva suurusega taki ette.Suurusjärk on mõnikümend
    kuni 100 oomi.Võimsus peab vähemalt 0.25 W olema võib olla
    ka 0.5 W.Selle saad välja arvutada .Samamoodi ka täpse takistuse.Sest pinge ja vool on sul ju teada 8)

Comment

Niih sain skeemi valmis...kasutasin otsikut mis asus teise plaadi küljes.Taustavalgustuse toiteks panin ma Ericsoni laadija-ja oh imet = laadija andis täpselt 7,77 V välja Kontrasti muutmise potet ei hakkanud see kord lisama.5v toite võtsin arvutist.LCD töötab täiesti korralikult

Comment

Üks küsimus.
        Mis otstarbel te kasutate neid lcd-sid arvuti puhul, mis asja need näitma hakkavad?
        BassZone

Comment

Mälu kasutust,CPU kiirust,temperatuure,vaba mälu jne.

Comment

Väike muutus:lisasin lisasin kontradti muutmis pote,toite võtsin korraliku kaabliga usb-st,juhtmed kinnitasin ilusasti ja ühendused tegin ka veel "ilusamaks".Nüüd on lcd täielkult valmis :P.Proovin varsti ka mingid pildid teha...küsimus:kas keegi korpust ka värvinud on? lcd oma ma mõtlen..

Comment

Olen teinud pleksist, liivapaberiga matix ja siis aerosooliga värvinud. Jääb kah...kuidagi. Parem oleks korpus seestpoolt värvida kuid siis peab pleks väljast kriimudeta olema.
              Parim vahend pleksist karbi tegemiseks on kuuma traadi peal väänamine.
              - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
              - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Minu lcd siis ;D Viimast ärge väga südamesse võtke

[/img]

Comment

mis moodi sa levelmeetri tööle said ma pusin ja käima ei saagi
                  ehk õpetad?
                  Mu vanaisa oli küll väga kõva mees aga võitluses elektriga jäi siiski teiseks

Comment

1.Tõmabsin siit proge: http://markuszehnder.ch/projects/lcdplugin/
                    2.Confisin ära winampis. Valisin lcd suuruse ja tüüpi.
                    3.Spectrum analyzer all on nii:
                    Open at startup (x)
                    Enable Falloff (x)
                    Column:1 Row:2
                    Width:20 Height:2
                    outputi alt on kõik linnukesed maas
                    Loodan et said aru...

Comment

Working...
                    X