Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kaheklahviga veksel lüliti ühendamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kaheklahviga veksel lüliti ühendamine

Vaatasin eelnevaid foorumi arutlusi kuid sellist varianti polnud.

Palun abi kahe kaheklahviga veksel lüliti ühendamisel. Et saaks mõlemat tuld eraldi sisse-väljalülitada erinevast kohast ja saaks sammuti reguleerida dimmeriga. Minul olemas kaks valgustit, 1 dimmer, 2 kaheklahviga vekselit ja 5 sooneline kaabel 5x1,5mm. Kas on üldse võimalik nende asjade see tööle panna või peab lisa kaabli vedama?
    Kuue soonega oskaks seda teha.

Vs: Kaheklahviga veksel lüliti ühendamine

kuna on ainult 1 dimmer siis jääb see mõlemat lampi reguleerima, jooniselt saad täpsemalt näha
    Lisatud failid

Comment

Esmalt postitatud heiki12 poolt
      kuna on ainult 1 dimmer siis jääb see mõlemat lampi reguleerima, jooniselt saad täpsemalt näha
      See on kuue soonega ühendus. Aga kas on võimalik 5 soonega hakkama saada? Või pean ikka selle 6-nda soone vedama?

Comment

Re: Vs: Kaheklahviga veksel lüliti ühendamine

Esmalt postitatud arkna poolt
        See on kuue soonega ühendus. Aga kas on võimalik 5 soonega hakkama saada? Või pean ikka selle 6-nda soone vedama?
        Sorry, aga mina loendan viis juhet vekslite vahel. Kus on kuues?

Comment

Pidagem meeles, et kollaroheline soon on ainult maanduse jaoks ette nähtud.

5G1.5 + 2X1.5 võiks ju sobida.
          Või 2X1.5 asemel 3X1.5 "lülitikaabel". See on selline, kus on pruun, must ja hall soon. Nii on isegi värvid korralikult paigas.
          viimati muutis kasutaja ketas; 27 m 2007, 06:54.

Comment

Vs: Re: Vs: Kaheklahviga veksel lüliti ühendamine

Esmalt postitatud bloody-orc poolt
            Sorry, aga mina loendan viis juhet vekslite vahel. Kus on kuues?
            Vekslis on 4 juhet paraleelset ja siis 2 juhet lähevad valgustite peale. See on minu arust 6 juhet. Või ma saan midagi valesti aru

Comment

Vekslite VAHEL on 4 soont + N kokku viis, vekslitest EDASI jookseb 2 soont + N kokku 3. Kui nüüd tahetakse mööda sama kaablit lambid kahe veksli vahele (näiteks vekslid on koridori otstes, kaabel jookseb ühest otsast teise ja vahepeale vaja lampe) siis tuleb küll jah 6 soont.

Comment

Esmalt postitatud lible poolt
                Vekslite VAHEL on 4 soont + N kokku viis, vekslitest EDASI jookseb 2 soont + N kokku 3. Kui nüüd tahetakse mööda sama kaablit lambid kahe veksli vahele (näiteks vekslid on koridori otstes, kaabel jookseb ühest otsast teise ja vahepeale vaja lampe) siis tuleb küll jah 6 soont.
                Jah täpselt nii ma mõtlesin. Võib olla väljendasin valesti. Tänan info ees. Sai selgeks, et 6 soont ikkagi on vaja.

Comment

Pisut teemast välja, aga ikkagi.
                  Ma teeks nii, et jätaks välja selle üksiku dimmeri ja asendaks ühe "kaksikveksellüliti" (on see õigekirja reeglitega vastavuses?) kahe veksellülitit sisaldava dimmeriga. Väga paljudel tootjatel on sellised olemas.

Comment

Working...
                  X