Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

peidetud jalgadega kivi vahetus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

peidetud jalgadega kivi vahetus

Kas keegi oskab õelda kuidas neid kive vahetada millel on jalad all ja pole võimalik joota tegelt tahaks rohkem teada kuidas neid tagasi pannakse oleks tore ka kui ütleks kuidas ää võtta siis saaks ka veits rohkem tarkust juurde

õhuga
    "Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)

Comment

Misvalemiga see käib et lähen kompressoriga ligi ja puhun minemaja pärast samamoodi tagasi ve ???

Comment

jootejaam selline ,jootmine käib kuumaõhuga
        "Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)

Comment

Kas ilma sellisejootejaamata ei saa seda teha ve ???

Comment

puhuriga millel temp.reguleeritav saab ka

Comment

palju see temp olema peab

Comment

võta mingi telefoni laip ja harjuta ;D

Comment

ok ex ma ürita

Comment

Tee tee jah suvalise kuumaõhu puhuriga :P
                    Sealt saad megasuured staatilise elektri laengud et võid peale seda kivi minema visata. Ilma spetsiaalse jootejaamata ära igaks juhuks proovigi. On olemas veel ka laser jootejaamad, mis palju mugavamad

ok ex ma ürita

Comment

Mina olen siia maani kõikidel telefonidel kõik ära teinid tavalise kuumaõhu puhuriga mitte midagi pole juhtunud.Olen teinus ca 30-40 prose vahetuse ja kõik on senini toiminud.

Comment

Vanemad prosed tõesti kannatavad vähe suuremaid laenguid. Oled ka 8310, 6610 jms kive vahetanud näiteks? Nende kivid kannatavad staatilist kuni 30V.

Mina olen siia maani kõikidel telefonidel kõik ära teinid tavalise kuumaõhu puhuriga mitte midagi pole juhtunud.Olen teinus ca 30-40 prose vahetuse ja kõik on senini toiminud.

Comment

Ei nii uutel pole veel proovinud aga ei usu mina ,et see asi nii hull on. Aga uurin ennem kui katsetanma hakkan.

Comment

Ma mingi aasta käisin elektroonikamessil ja seal näidati seda jootejaama millega neid kiva vahetada.
                            Maksist ta vist pool miljonit. Seal olid temperatuurid väga range kontrolli ja graafiku all. Arvutiga ühildati plaati ja kivi ning ta kontrollis ka temperatuuri.

Comment

Ei uskunud ka ise siiamaani kuni Nokia koolitusel käisin ja asja reaalselt demonstreeriti. Enda käega suutsin näidiskivi peeti keerata...

Ei nii uutel pole veel proovinud aga ei usu mina ,et see asi nii hull on. Aga uurin ennem kui katsetanma hakkan.

Comment

Working...
                              X