Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

USB mini B connector

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

USB mini B connector

Tervitused

Olen uurinud ja puurinud igasuguseid pilte aga kusagilt pole saanud nö 100% õiget vastust (noh pildilt ei ütle sellist asja ära).

Küsimus selline. USB mini B on 5 piniga eks? ja "kuues" on siis kest. E siis saaks kasutada suure häda korral seda 6 pinise konnektorina?

Küsin sellepärast, et väiksemat 6 pinnist konnektorit pole mina veel leidnud.

Seega äkki kellelgil on mõni käepärast oleks hea, kui kinnitaks minu arvamust (nii emase, kui isase kohta).

Vs: USB mini B connector

Tegelikult seda kasutataksegi. Kaabli varjena minu teada. Saaks ka midagi muud selle kaudu jooksma panna, nt. skeemi maajuhtme jättes muud klemmid teistele signaalidele.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Re: Vs: USB mini B connector

voh küll seda on hea kuulda. asi läheb ISP jaoks (progremine).

Küsiks siis veel seda ka, et kas kusagilt saab odavamalt ka seda konnektorit peale Tevalo. seal keskmisest krõbedama hinnaga...

Comment

www.rsestonia.com . Hinnad on km-ta! Ei ole konkreetset numbrit küll vaadanud aga neil on vahest soodsamaid asju.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

kas see liiga kallis lahendus pole igale pcb-le panekuks, ISPks sobib suvaline piik, levinud 2x5,2x7 ja 2x10
          kui ruumi vähe siis olen pannud flatflexi pesad.
          http://www.hirose.co.jp/cataloge_hp/e58604138.pdf
          http://rocky.digikey.com/WebLib/FCI/...LW6S-2C7LF.jpg

Comment

Re: Vs: USB mini B connector

Panen selle süsteemile, mis vajab tihedamat arendust omal. E siis UB korpuse külge, mitte trükiplaadile. Trükiplaadil olen kasutanud igasuguseid muid connektoreid aga taga ajan just seda, mida saaks ka korpusele panna. moleksit ju korpusesse ei pane

Muide, kust sa seda pesa ja kaablit ostad? (neid lintkaableid)

Comment

Working...
            X