On siis selline probleem, et otsustasin teha 9. klassi lõputööks Led valgusti sarnase asja (täpsemalt siis plaanin nii teha, et võtan ühe aluse, sinna sisse panen 9 Led'i ja selle kõik ühendan mingi asjaga mis juhib LED'idede tegevust heli/võngete põhjal- olen sellist asja näinud.)
aga nüüd siis probleemidest
1) Mis materjalist teha see pind kuhu led'id sisse lähevad (selle peale läheb siis pleksiklaas)
2) Kust saada seda asja mis juhiks LED'ide tööd
3) milliseid led'e kasutada (esialgsete plaanide järgi tuleb see nii, et keskel on üks LED mis põleb kogu aeg, siis tuleb mõlemale poole 3 sinist LED'i ja mõlema poole viimane led on punane.) et kui eredaid ja kui võimsaid jne.
4) millist toiteallikat kasutada? Mõtlesin teha USB kaabli abiga.. samas patarei(de)ga tunduks natuke parem..
PS: LED'ide arvu jne asju võib kõike muuta vastavalt sellele kuidas oleks kõige parem.
Esialgu on kõik, aga ma usun, et neid küsimusi tuleb juurde.
aga nüüd siis probleemidest
1) Mis materjalist teha see pind kuhu led'id sisse lähevad (selle peale läheb siis pleksiklaas)
2) Kust saada seda asja mis juhiks LED'ide tööd
3) milliseid led'e kasutada (esialgsete plaanide järgi tuleb see nii, et keskel on üks LED mis põleb kogu aeg, siis tuleb mõlemale poole 3 sinist LED'i ja mõlema poole viimane led on punane.) et kui eredaid ja kui võimsaid jne.
4) millist toiteallikat kasutada? Mõtlesin teha USB kaabli abiga.. samas patarei(de)ga tunduks natuke parem..
PS: LED'ide arvu jne asju võib kõike muuta vastavalt sellele kuidas oleks kõige parem.
Esialgu on kõik, aga ma usun, et neid küsimusi tuleb juurde.
Comment