Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

El. katla juhtimine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    El. katla juhtimine

    Kas keegi on kokku puutunud sellise katla juhtimise kilbiga. http://www.hot.ee/heik/katel/pda129.jpg , http://www.hot.ee/heik/katel/pda130.jpg ,
    http://www.hot.ee/heik/katel/pda131.jpg ,
    http://www.hot.ee/heik/katel/pda133.jpg
    Asi ei tööta enam.

    #2
    Vs: El. katla juhtimine

    Milles see katla mitte töötamine täpsemalt väljendub? Olen seda tüüpi katla kilbil vahetanud seda suurt magnetkäivitit, kuna kontaktid olid omadega läbi ja sulavkaitsmed asendasin lääne B6A kaitseautomaat lülititega. Seal kilbis paremal servas on ka mõned väiksemad käivitid, tollel tüübil tükivad vahel korpuse seest, (mille küljest on käivitiosa eemaldatav), punktkeevitusest "emased" klemmid liitest lahti tulema. Samuti võib mõnel käivitil/releel näiteks elektromagneti tõmbemähis läbi olla või siis mõni ülekuumenemis kaitse ei ole tagasi ennistunud katla kaitse elektrisüsteemis. Põhiasjad tasub testriga kõik üle kontrollida. Sellel katla juhtimissüsteemis on elektroonikat minu mäletamist mööda õige vähe, pigem on viga automaatikas. Piltide põhjal on vigu veidi raske leida.
    Loodetavasti leidub siin foorumis inimesi, kes sagedamini selle katla elektriseadmetega on kokku puutunud, siis oskaks nad ka enam esinevaid tüüpvigasid esile tuua.

    Comment


      #3
      Vs: El. katla juhtimine

      Kontaktorid ja releed korras (mähised tõmbuvad vähemalt), suur kontaktor (katel) ei lülitu ei manuaalse ega automaatse kontrolliga, ükski relee end ei liiguta. Ahelaid (juhtmeid) väha raske jälitada kuna tihedalt ja jäigalt taga kinni. Kontaktori lülitamiseks peab relee olema rakendunud selle juhtimine käib läbi Märja Monte karbi. Normaalselt töötab sooja vee juhtimine.

      Comment

      Working...
      X