Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Lällar rikkis

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Lällar rikkis

    Tegemist mu President Glenni CB käsijaamaga, mis nädal tagasi otsustas enam mitte häält teha. Lihtsalt kõlar ei tee enam häält. Displei töötab, vastuvõtul näitavad ka signaalitugevuse pulgad, et midagi tuleb sisse. Saatel aga on nii, et kui päästiku alla vajutan, tundub veel korras olevat, kuid kui ma rääkima hakkan, tuleb lisaks minu häälele mingi 50 Hz põrin sisse, mis vastuvõtvas lällaris mu häält kipub summutama.

    Kõlar ja mikker on korras, nende juhtmed samuti, ka maaühendused on täiesti olemas (pole katkestusi) ja saatelüliti annab ilusa kontakti. Kõrvaklappide august ei tule ka heli. Aparaadil on peal ka ringhäälingu (88-108 MHz) kuulamise funktsioon, ka sealt ei tule enam heli kõlarisse. Toite vahetus ei mõjuta midagi, ühtviisi jamab nii aku kui ka toiteploki taga.

    Mõtlen veel meisterdada mingi lisamikri ja sellega testida, aga väga ma ei looda.

    Et siis mis võib seal panges olla ja palju remont maksma võiks minna? Ise ma seal tihedas juppidevõsas kolviga sobrada ei julge. Ostsin ta 700 krooniga, äärmisel juhul kuni 500 saaks remondile kulutada, kuid las see jääb lahtiseks... võibolla ostan üldse mingi muu käsijaama või autolällari.

    CB foorumis jäi see teema soiku, sestap siit uurin.
    viimati muutis kasutaja paadikapten; 21 m 2007, 20:30.

    #2
    Vs: Lällar rikkis

    Äkki on lõppvõimendi kutu ja koormab omakorda toidet? Mida väline (teglikult sisemine s.t. skeemi detailid jms) vaatlus näitab?
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

    Comment


      #3
      Vs: Lällar rikkis

      Trükkplaadi väline vaatlus ei näita midagi kahtlast. Lüüdid pole lekkima hakanud, pole ka põlenud/sulanud/purunenud/haisvaid juppe...

      Comment

      Working...
      X