Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

vene 6P3 lambid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

vene 6P3 lambid

Saada on vene 6P3-ev lambid 45 krooni tükk. Kas need on seda raha väärt ja annab nendega midagi kasulikku/huvitavat teha?

Jutu lõpuks veel kommenteeriks seda nn "tevalo jutukat". Sinna minnes ei saanud ma midagi öelda, sest mul puudus voice ja kanal oli +m. Kui sellest Transistorile kurtsin, hakkas see laps rääkima mulle mu õigustest ja et mul ühesõnaga pole õigust talle sittagi öelda ega küsida. Hea töö! Kasva üles nolk!

... hakkas see laps rääkima mulle mu õigustest ja et mul ühesõnaga pole õigust talle sittagi öelda ega küsida. Hea töö! Kasva üles nolk!
    Ega ma ei imesta küll...
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Kas siis kanalil teisi op-e kohal polnud?

Comment

Kas on tõesti ainult 6P3-EV mitte 6P3S-EV?
        Kui on 6P3S-EV annab vägagi korralikku asja teha.

Comment

6P3S-EV jah. Asjad on siis 45 krooni tükk väärt?
          Mis nendega teha annaks? Palju neid lampe vaja läheks?

Comment

võimendi saad teha näiteks

Comment

No seda ma mõistan jah, aga võiks natuke spetsiifilisem olla.

Comment

midagi sinna kanti
                http://www.bluesmobil.com/shikhman/arts/lamp2.htm
                "Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)

Comment

Nii

Ostsin mingi pool aastat tagasi mõned 6P3C 150 eeku tükk, tegin nende peale omale kidravõimu. Nüüd kui pool aastat ära mängitud ei ole enam mingit isu mingisuguste kallite võimude vastu. Need lambid on väga töökindlad ja pealega annavad vingelt võhma välja. Kui vähegi jagate siis kindlalt tehke lampvõim nende lõppude peal. Kes osta tahab midagi sellist, siis akarro@hot.ee

Comment

Working...
                  X