Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

scanner

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: scanner

Vene ajal sai amtööride "köögiraadioga"kogu aeg igasuguseid "keelatud" sagedusi kuulatud.Kui sa neid ei seganud.ei puutunud ka sind keegi.Teine asi on info kasutamisega.

Comment

Esmalt postitatud Shele poolt
      Mittemingi seadus ei pane minu kõrvu kinni. Ka ei ole mingigi skänneri omamine seadusevastane. See, mida mida nimetatakse "teabe hõivamiseks", on loba lollidele: kes teeb kindlaks mis teavet, kust, mil määral ja milleks ma "hõivasin"?
      Agarlollide unenägu.
      No see on juba teine jutt. Kõrvu muidugi kinni ei pane. Ma lihtsalt vaidlen vastu su väitele, et kõik mis on vabalt kuulatav, on legaalne

Comment

Midagi nii totrat pole ma vist elus kuulnud/lugenud:
        Ma lihtsalt vaidlen vastu su väitele, et kõik mis on vabalt kuulatav, on legaalne .
        ????????

Comment

Esmalt postitatud Shele poolt
          Midagi nii totrat pole ma vist elus kuulnud/lugenud:
          Ma lihtsalt vaidlen vastu su väitele, et kõik mis on vabalt kuulatav, on legaalne .
          ????????
          Ega sa nüüd minu pihta pahane pole, et selline on hetkel riigi otsus ja arusaam asjast?
          Ära ole, ma olen ise piisavalt kaua asjaga tegelenud ja kannatanud sellepärast.

Kõige käepärasem näide on näiteks see http://www.hot.ee/saimre/ mis pandi kinni endise sideameti nõudmisel.

Edit: vanasti oli see leht selline: http://web.archive.org/web/200106080...hot.ee/saimre/

Edit: typod
          viimati muutis kasutaja smr; 26 April 2008, 21:08.

Comment

Kõik mis on vabalt kuuldav on lihtsalt vabalt kuuldav...kogu lugu. Mille alusel juhuslik kuulja saab otsustada et vabalt kuuldud jutt on legaalne või mitte? Käies tänaval kuuldakse juhuslikult möödujate juttu, keegi ei kisa et ei ole legaalne. Lihtsalt viisakas inimene ei tee välja sellest. Kui on oht et kasutatakse kurjalt siis pole muud rohtu kui krüpteerida. Ehk siis mitte plärada tänaval nii et kõik kuulevad...

Et kunagi 90 alguses sai ehitatud igasugu kola, siis nalja pärast sai ka neid vahel omavahel kokku ühendatud. Näiteks võtsin teleka elektrooniliselt juhitava kanaliselektori ning ühendasin ta satituunerile tehtud dekoodriahelaga ning videodetektor näitas siis "graafiliselt" müras leiduvaid korrapärasusi. Leides need sai siis helidekoodrit häälestades kuulda midagi mis selle korrapära põhjustas... Nii sai kuulata nii lennukeid kui lennujuhtimistorni Tallinnas. Aga vot augustiputsi ajal oli põnev - siis oli eeter igasugu slaavikeelset mula täis (...täis tundusid olema ka need sõjaväelased kes eetris mulasid... ). Mul peaks isegi helikassett alles olema nende muladega, vähemalt teadlikult pole ära visanud...
            Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
            Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt
              Kõik mis on vabalt kuuldav on lihtsalt vabalt kuuldav...kogu lugu. Mille alusel juhuslik kuulja saab otsustada et vabalt kuuldud jutt on legaalne või mitte? Käies tänaval kuuldakse juhuslikult möödujate juttu, keegi ei kisa et ei ole legaalne. Lihtsalt viisakas inimene ei tee välja sellest. Kui on oht et kasutatakse kurjalt siis pole muud rohtu kui krüpteerida. Ehk siis mitte plärada tänaval nii et kõik kuulevad...
              Noh, ei pea mina sind ümber veenma. Olen oma nahal asja tundnud. Mitte, et ma sinu ideega ei nõustuks Teinekord on elu ebaloogiline.

Comment

Kusjuures ebaloogilisust on veelgi. Nii on näiteks salastatud lennukis reisijatele keelatud asjade nimekiri. Samas peab reisija sellest kinni pidama. Nii et ma ei üllatuks, kui ka kellegi vestluse kogemata kuulmisel osutuksid kurjategijaks...
                - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Esmalt postitatud felch poolt
                  Kusjuures ebaloogilisust on veelgi. Nii on näiteks salastatud lennukis reisijatele keelatud asjade nimekiri. Samas peab reisija sellest kinni pidama...
                  Ajuvaba. Kustkohast su informatsioon pärineb?
                  Aeg on energiahulk, mis jääb põhjuse ja tagajärje vahele.

Comment

Esmalt postitatud felch poolt
                    Kusjuures ebaloogilisust on veelgi. Nii on näiteks salastatud lennukis reisijatele keelatud asjade nimekiri. Samas peab reisija sellest kinni pidama. Nii et ma ei üllatuks, kui ka kellegi vestluse kogemata kuulmisel osutuksid kurjategijaks...
                    Mis Ameerikas oleks hää võimalus raha teenida Lihtsalt võtad kellegi kampa, käid tänaval, plädised mingitest fantaseeritud intiimhetkedest ja siis püüad mõne juhusliku mööduja pihtide vahele võtta, kuna "ta kuulis pealt sinu erajuttu ja tekitas sellega sulle moraalse kahju nii ja nii palju dollareid"...

Comment

Esmalt postitatud Tikk poolt
                      Ajuvaba. Kustkohast su informatsioon pärineb?
                      "Päevalehest" ja raadiost. Põhjendus oli see, et niiviisi teavad terroristid, mis pole keelatud ja siis teevad neist asjadest relvad...!!! Elagu EU!
                      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
                        Aga vot augustiputsi ajal oli põnev - siis oli eeter igasugu slaavikeelset mula täis (...täis tundusid olema ka need sõjaväelased kes eetris mulasid... ). Mul peaks isegi helikassett alles olema nende muladega, vähemalt teadlikult pole ära visanud...
                        Tea, ega sa seda kassetti ülesse leidnud pole? Oleks salvestusest huvitatud

Comment

Ma vahepeal olen otsinud päris sihilikult just seda konkreetset kassetti, aga ei ole suutnud leida. Praegu on ainsa kassetika veorihmad ka surnud, nii et otsingud on peatunud. Teadlikult ei ole ära visanud ega ära andnud, aga vaat ei ole praegu näppu võtta.
                          Kui ma suudan selle leida, siis panen selle igal juhul avalikult kuhugi üles.
                          Konfutsius

Comment

ok, loodan parimat

ma ei tea, kas sa selle veebi pandud materjali ja salvestustega oled kursis?

http://raadiosoda.blogspot.com/

http://estonianelectronicwarfare.blogspot.com/

Comment

Tänan viitamast, ei ole kursis kuid uurin kohe.
                              Konfutsius

Comment

ok

Raadiosalvestused on kuskil järgmise lehekülje kaugusse pandud. Kui ei leia, anna märku, otsin ja viitan sulle.

Comment

Working...
                                X