Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mis see on?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mis see on?

TERE!

Kas keegi teab mis see täpselt on, ja kuidas seda kasutada saab?

Ilmselt on tegu mingi magnetanduriga. Pärit on see ühe igivana kõvaketta seest. Mul oleks parasjagu vaja üht magnetandurit. Aga kuidas SEE asi tööle saada?

Asjal on kolm juhet: must, punane ja roheline. Olen proovinud ühendada musta ja punase, plussi ja miinusega ja igatpidi muudmoodi ka aga asi ei reageeri kuidagi.

Asja korpusel on kiri: TS-Y* 2/84

Äkki keegi oskab aidata palun?

mhh märgistusest suurt midagi ei tea..... kas ta mitte mingi induktiiv andur pole.Töötama peaks (kindel pole selle tüübi puhul) nagu transs... kas N või P juhtivusega.Nimelt kui kahele (eeldavalt must ja punane) neist juhtmetest pinge peale kärutada seejärel peaks nagu metalli kokkupuutel (lähenemiselt ) rohelisele juhtmele tulema peale tema sisend pinge.Asi nigu lüliti- kui metall lähetale satub lükkab ahela kokku , teistpidi juhtivusega lahtuab vooluringi.TEgelt nii ta ongi.Kui ta induktiiv on.
    MSN- taneltreima182@hotmail.com
    telefon katki.

Comment

kle ei pannud enne tähele.Kõvaketta seest igivana?Ilmselt oli ta seal minig impulsiloendurina kasutusel _)))) Krt ei tea aga oletan....
      MSN- taneltreima182@hotmail.com
      telefon katki.

Comment

ma ei n2e nyyd sealt pildi pealt kui suur see asi tegelikkuses on aga piisava suuruse juures oleks seda igati tore ymber pea keerutada ja siis kellelegi piki kaalikat virutada...aga m6eldud algselt ikka ilmselt mingiks anduriks

Comment

Ma oletan, et see on kettapaketi pöörlemiskiiruse andur. Magnetiline?
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Oli jah kõvaketta kiiruse tagasiside andur ja loendas jah impulsse mootori sellise hammastega ketta järgi.

Tänan targa nõu, eest. Ma proovin veel nii ja naa, aga siiamaani pole käima läinud.

Comment

anna talle toide peale (nagu kõvakettas) ja jälgi ossi/testriga väljundit. Lehvita anduri nina ees kruvika metallotsa või siis mingit magnetit - ehk hakkab reageerima.
              - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
              - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Working...
              X