Sai kuuaega kasutatud teda pistiku toitel aga kui täna akupealt käivitada proovisin ei tööta.Oh üllatust küll .Varem pidas normaalselt ca1-2h.Tegu cl51 läpakaga mille manuali ei önnestunud netist leida.Aku tulukene vilgub roheliselt koguaeg.Peaks se tähendama laadimist või hoopis et akku on täis?Mineid ette panekuid?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Küsimus Läptopi aku laadimise kohta?
Collapse
X
-
Vs: Küsimus Läptopi aku laadimise kohta?
1 kuuga ei tohiks veel aku ära surra, aga säästuraalide puhul ei ole ma ka päris kindel. kui aku raali küljest ära võtta, talle väljundotstele nt mingi 1...2A koormus rakendada ja seejuures aku pinge oluliselt alla kukub, siis on kutu jah. eelnevalt võiks muidugi mõõta üldse aku pinge ära, kui see on nimipingega võrdne või alla selle, siis on ilmselt kah aku kutu
Comment
-
Akust ei saa sa mitte midagi kätte kui sa temaga ei suhtle. Proovitud nii saastakate kui IBM masinate omadega. PS, vanad akud ostan symboolse summa eest ära. Asi on selles et vahel on mõni element terve ja katsetusteks kulub see ära. Odavam ikka kui oomipoest 150 eest uus osta ja siis jooksem prose kokku v midagi ja aku laetakse päris kuivale. Mille tagajärjel ta kasutuks muutub. Li akud on head 3,3V elektroonika toitmiseks.viimati muutis kasutaja murphy; 28 m 2008, 17:47.Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
Comment
-
Siis sai kehvast kohast ostetud... Julgelt soovitada võin sulle aga www.akupood.ee . Ostsin enda Hewlett 'ile sealt aku ja uskumatult soodsalt. Vaata kindlasti üle.
Comment
-
Liitiumakud on sellised, et nad vajavad pidevalt kasutamist.. ehk siis umbes kord mõne nädala tagant võiks lasta akul tõiesti tühjaks joosta ja uuesti täis laadida.. Kui uute akudega asju osta, siis on ka õpetuses alati kirjas, et esimesed paar korda aku täiesti tühjaks ja siis põhjalikult laadida. Liitiumakudel on selline probleem, et mingi aja pärast elementide sees elektronid muutuvad "laisaks" ja ei liigu enam.
Comment
-
Mul Acer aspire 3103WLMi ja sellel on aku paar aastat järjest küljes olnud ja peab enam vähem sama,mis alguses uuena,st tund kuni poolteist.Mingi 10 korda umbes olen täiesti tyhjaks ja täis laadinud,ülejäänud kasutus on olnud lihtsalt korra seinast ära ja teisse kohta.Aku ei asu prose jms soojenevate elementide juures ja seega ei soojene sellest tulenevalt,et sabas on pidevalt.Mõõtsin ka voolutarbimise ära kui aku taga on ja tagant ära,aga see on mõnikümmend mA ehk ja seega jätsingi pidevalt taha aku.Niiet ma ei teagi mis see nüüd õige,mis vale oleks.Aku pidevalt taga olles ka mõnusalt UPS-i eest.otsija
Comment
-
Aku tapab nende odavate rontide väike jahutus. Enamuse säästu rontidele võib panni peale visata ja saab näiteks muna praadida.Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
Comment
-
lisaks tapab ka tsüklite arv, säästuraalid laevad aku alati täis, isegi kui aku täituvus on langenud vaid paar protsenti, lisaks pole ma kindel, kas kõikidel raalidel üldse täis aku puhul laadimine ära lõpetatakse.
mul kah IBM-l on aku kogu aeg küljes, aga mul on seatud nii, et akut hakatakse laadima alles siis, kui akust on järgi vaid 30%. see aga tähendab, et ühest pistikust teise joostes akut laadima ei hakata, samuti ei toimu seda peale tööle minekut. reeglina masinat tööle kaasa võttes jõuan ma tööle, tagasi ja järgmine päev uuesti tööle ja alles peale seda hakatakse akut taas laadima. mul lihtsalt pole reeglina vaja, et aku oleks kogu aeg käepärast täis akuga. kui ka peaks vaja olema, siis võtan suure aku, mis seisab alati vähemalt 60% ulatuses latult
Comment
-
Esmalt postitatud reuter pooltlisaks tapab ka tsüklite arv, säästuraalid laevad aku alati täis, isegi kui aku täituvus on langenud vaid paar protsenti, lisaks pole ma kindel, kas kõikidel raalidel üldse täis aku puhul laadimine ära lõpetatakse.
mul kah IBM-l on aku kogu aeg küljes, aga mul on seatud nii, et akut hakatakse laadima alles siis, kui akust on järgi vaid 30%. see aga tähendab, et ühest pistikust teise joostes akut laadima ei hakata, samuti ei toimu seda peale tööle minekut. reeglina masinat tööle kaasa võttes jõuan ma tööle, tagasi ja järgmine päev uuesti tööle ja alles peale seda hakatakse akut taas laadima. mul lihtsalt pole reeglina vaja, et aku oleks kogu aeg käepärast täis akuga. kui ka peaks vaja olema, siis võtan suure aku, mis seisab alati vähemalt 60% ulatuses latult
millise programmiga sa seda laadimist ohjad?
xp enda power jubin vist selliseid lahendusi ei paku
Comment
Comment