Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Ilmajaama WS2308 WIRELESS WEATHER STATION kasutaja Tartus?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Ilmajaama WS2308 WIRELESS WEATHER STATION kasutaja Tartus?

    Kas Tartus kellegil on kasutusel tevalost ostetud ilmajaam WS2308 WIRELESS WEATHER STATION? http://www.tevalo.com/images/tn/vell_WS2308.jpg
    Probleem selles, et suvel lasti trimmeriga väliandurite ja display vaheline juhe katki. Parandasin juhtme ära aga süsteem ei tööta ikkagi. Proovisin ka raadioühendust aga süsteem ikka ei toimi. Välisandur oli enne juhtme probleemi ka natuke "hädine". Selle välisanduri saaksin uue tellida aga enne oleks vaja katsetada, kas see n.ö. display osa jäi juhtme läbi laskmisel üldse terveks( siseparameetreid näitab asi normaalselt). Saaksin ise enda seadme display osa kaasa haarata ja seda siis mõne töötava analoogse süsteemi välisandurite küljes katsetada, et kas mul on üldse mõtet uut välisandurit osta.
    viimati muutis kasutaja Timo; 06 m 2007, 09:21.
    20+ aastat elfafoorumis

    #2
    Vs: Ilmajaama WS2308 WIRELESS WEATHER STATION kasutaja Tartus?

    Tere.

    ma vahetasin oma omal kaasasolnud juhtme cat5 vastu välja, peale seda jäi küll tööle. See olemas olev on selline niru, ehk rebis välisosal pistikut või pesa? Või siis juhtus niimoodi, et kui siseosa toidab läbi kaabli ka välisosa, siis sise või välisosa võis valesse soonde mineva elektri tõttu viga saada viga. Muidugi peab alati peale elektrikatkestust katkestust siseosa välisosa uuesti üles leidma (kui patareisid reserviks sees pole).
    Aga võib olla on välisosa lihtsalt läbi, mul läks tuulemõõtja talvega mingil põhjusel, jäi ainult suunda näitama.

    Põhimõtteliselt on võimalik katsetada.

    Comment

    Working...
    X