Olen näinud mõnel sõbral mobiiltelefonile sisse või välja helistamise peale vilkuma hakkavaid kleepse. Kuulsin ka seda, et ned ledid mis vilkuma hakkavad tekitavad selleks vaja mineva voolu sellest sagedusest ise. Äkki keegi seletaks mis põhimõttel see asi töötab???
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Telefonide vilkuvad kleepsud
Collapse
X
-
Raadiosaatja kiirgab laineid mida su raadio ära detekteerib ja musaks muudab.Signaal on nõrk ja seepärast võimendatakse mitu *.
Kui oled otse masti all, saab ka lihtsalt dioodi ja kõrvaklapiga hakkama sest kiirgus on piisavalt tugev.
Sama asi on mobiilis: LED on otse saatja antenni juures ja hakkab tema kiiratud energia arvelt helendama. Neoonlamp peaks samuti helendama.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Ma olen saatja juures hõõglambi põlema saanud. Kuid sel juhul ei hõõgu mitte hõõgniit, vaid vaakumi sisse klaasi lähedale tekib sinine lahendus. Arvatavasti radarjaamas kah oli tegu lahendusega.
Nende vilkuvate kleepsude kohta kurdetakse, et tekitavad eetrisse segavaid harmoonilisi, ja mõned ei soovita kasutada. Segab teisi mobiile.
Telemasti all ei saa sa vist midagi helendama. Viga selles, et kõik antennid on projekteeritud põhimõttel, et enamus võimsusest kiiratakse horisontaalselt minema. Antennist otse üles ja otse alla ei tule midagi, sest sinna pole kasulik võimsust raisata. Kaugel horisondi taga on aga vastuvõtjad, mis just ootavad laineid.
Comment
-
Kõige lihtsam, loe felchi esimest sõnumit:
Sama asi on mobiilis: LED on otse saatja antenni juures ja hakkab tema kiiratud energia arvelt helendama. Neoonlamp peaks samuti helendama.
Kui natukene loogiliselt mõelda, siis peaks see diood olema ju telefoniga juhtmetega ühendatud, et ta akult toidet saaks. Sama näide on ka näiteks toavalgustusega. Kui tuli põleb ning kasutad päikesepatareid, ega siis vlagusti rohkem voolu tarbima ei hakka, et sa päikesepatarei abil kalkulaaroti tööle paned...
nu levit õgib küll ju..ja seega akut ka? ???
Comment
-
einar.kootikum
Comment
Comment