Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

infrapuna kahjulikkusest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: infrapuna kahjulikkusest

Infrapuna LED on vist sama silmale kui tavaline valge LED. Ainult see vahe, et ei näe. Pupillid väiksenevad ja silmadel on valus küll.
    Kaamera ja infra LED-iga katsetasin.
    EE orjusest vaba!

Comment

kõige lihtsam on proovida kuuma tinutuskolbiga.tõsta ta silma juurde ja tunne mõju.soojuskiirgus ongi seesama IR kiirgus.
      tavaline pisike IR led(selline mis puldis on)annab ehk samapalju kiirgust kui inimene ise,või isegi vähem.nii et karta pole midagi

Comment

Esmalt postitatud reuter poolt
        kamina vahtimise tagajärjel pole ma kellelgi kuulnud nägemiskahjustuse teket.
        Noh tegelikult sõltub see suuresti sellest, kui kaugelt vaadata. Kaminat liiga lähedalt vaadates võib nägemis kahjustus tekkida küll.

Mis puutub aga IR leedidega kütmisse, siis ma usun, et eBay'st saab kindlasti osta LED'e, mis töötades 5 voldi peal, ning tarbides 30mA voolu suudavad produtseerida 1000W soojust.

Comment

Esmalt postitatud kpihus poolt
          Mis puutub aga IR leedidega kütmisse, siis ma usun, et eBay'st saab kindlasti osta LED'e, mis töötades 5 voldi peal, ning tarbides 30mA voolu suudavad produtseerida 1000W soojust.
          Samuti on müügil muusikakeskuseid, mis seinast võtavad 20W, aga kirjade järgi lärmavad 1000W võimsusega. Ah ei usu või? Aga keskuse peal on ju selgelt kirjas

Comment

Esmalt postitatud sebastian poolt
            Samuti on müügil muusikakeskuseid, mis seinast võtavad 20W, aga kirjade järgi lärmavad 1000W võimsusega. Ah ei usu või? Aga keskuse peal on ju selgelt kirjas
            Jah, õigust räägid, ma olen kah selliseid näinud... Päriselt - päriselt.

Comment

Working...
            X