Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

softi vaja lugeda

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

softi vaja lugeda

On üks eprom(kivi-zc430704cfn) , võin ka nimetustega eksida, kuna ei jaga seda hästi. See on joodetud plaadi külge. Sellelt oleks siis vaja soft maha lugeda. Seal pidavat mingid numbrid olema, mida oleks vaja teada. Kas keegi saaks aidata. Asun Tartus, kui vaja võin ka kohe mujale tulla. Hädasti oleks abi vaja.
    Tänud, kes on nõus aitama.

Vs: softi vaja lugeda

Käisin siis oma murega Tartu elektroonikaparandustes ja öeldi, et see zc430704cfn pidi mingi pic olema ja seda on vöimalik progeda ja sellelt infot lugeda, ainult et neil ei ole vastavat seadet olemas- pic programmator pluss vastav tarkvara. Otsisin ja leidsin, et siin on sellest juttu olnud. Kas keegi saaks siis aidata.

Comment

See ei ole PICi tüübitähis, vahest on kivil veel mingid kirjad?
      Muide, enamasti on neil lugemise kaitse peal.
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Sellel on sellised kirjad: ZC430704CFN
        509130310111
        0F10V
        ZQQDD9531
        Nagu ennist ütlesin on see joodetud plaadi külge. Mul on elektriskeem, kus on näha kuhu lähevad voolud ja milliselt jalalt saab infot(ühendatakse arvutiga) Proovisin enda arvutiga, aga mul pole vastavat programmi.(juhe on olemas).Ühte teise sellisesse sain sisse.

Comment

PIC see ei ole. Ainuke info, mida leidsin, on siin: http://www.abcelectronique.com/diver...01_15601.phtml
          Parlez vous francais?
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Minu pakkumine: see on hoopis Motorola MC68HC05B6, kui mu tabelis viga pole. PIC'iga pole sel tõesti mingit pistmist. Maskile F10V vastab just selline prose.
            Abi võib saada lähimalt [programmaatoriga] autoraadio koodide muukijalt ja/või odomeetrite "tuunijalt", kes on Motorolasid varem häkkinud. Arvatavasti on see väga õhukese koorega pähkel. Iseasi, mis sellest lugemisest kasu on...
            Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Working...
            X