Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Schneider TV9.1.70222

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Schneider TV9.1.70222

Selline küsimus, kas keegi teab kust sellisele margile telekale elektriskeemi saada? Olen natuke siin tuulanud ja googeldanud, kuid tulutult... Nimelt tahan selles telekas ringi teha süsteemi mis toite ära kadumisel ja taastumisel lülitab teleka käima... või ehk keegi oskaks antud süsteemi ringi tegemiseks natuke head nõu anda?

ette tänades, matuk

Vs: Schneider TV9.1.70222

siin teleri skeem ei päästa.algul tuleb välja mõelda vastava seadme skeem ja kui see on valmis,siis võib teleri skeemi otsima hakata.(leidmine pole mingi probleem)

Comment

Esmalt postitatud kreeklane poolt
      siin teleri skeem ei päästa.algul tuleb välja mõelda vastava seadme skeem ja kui see on valmis,siis võib teleri skeemi otsima hakata.(leidmine pole mingi probleem)
      Ma loodangi leida skeemist ideid/vastuseid kuidas seda teostada.

Comment

Kui probleem vaid selles , et teler lülitub sisse peale toitekatkestust siis ilma telekat lõhkumata võimalik ju panna teleka toitejuhtmele karp.Karbi sisuks siis 1 mitme kontaktipaariga relee - millest 1 kontakt lülitab teleka toidet ja teine on relee enda mähise juhtimiseks.samuti vajalik 1 surunupp relee sisselylimiseks.Ühendus teha nii et surunupp on rööbiti relee hoidemähist toitva kontaktipaariga Peale voolukatkestust siis vaja vajutada surunuppu mille kaudu pingestub relee mähis ja tõmbab kokku kontaktid mis jäävad hoidma pinget mähisel. samuti teise kontaktipaari kaudu pingestatakse teleka toitejuhe.

Comment

kui relee varianti kasutada, siis võiks olla ka releed väljalülitav nupp.

Comment

Selles point ongi et mul ka seal realaoutus trahvo suri ära ja seda nagunii vaja korda teha... et uurin siis ka juba kuidas selle ringi saab teha... ilma et peaks toiteahelale mingit toitelülitust ette aretama. Seega... skeem oleks ikka teretulnud. Isegi kui ma sellest head ideed ei leia

matuk

Comment

http://www.eserviceinfo.com/download...eider_TV9.html

Comment

Suured tänud!

Comment

Working...
                X