Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

GPS kiibi programmeerimine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    GPS kiibi programmeerimine

    Kas keegi oskab seletada kuidas programmeeritakse GPS kiipi. Et kui põhimõtteliselt on võimalik muretseda GPS kiip siis on sinna algselt sisse ehitatud tehnoloogia, mis võimaldab asukohta määrata sateliitide abil. Kuid nüüd kui hakata selle kiibi ümber seadet ehitama, siis kuidas saab seda kiipi targemaks programmeerida, st panna saatma kiip konkreetsesse serverisse oma asukohta, või panna kiip edastama teadet kui asukoht vastab mingitele kindlatele tingimustele jne jne. Lihtsalt põhimõtteline arusaam kuidas seda tehakse. Mis seal kiibi sees on ja kuidas seda ümber programmeeritakse.

    #2
    Vs: GPS kiibi programmeerimine

    arvan, et kiipi ennast ymer ei progeta, aga tema väljund saadetakse progetavasse kontrasse, mis progetakse piisavalt nutikaks.
    Erilahendused.
    PS või mail.

    Comment


      #3
      Vs: GPS kiibi programmeerimine

      Näiteks Oskandol on sarnaseid tooteid juba olemas.Info saadetakse gsm-ga.

      Comment


        #4
        Vs: GPS kiibi programmeerimine

        GPS moodulite väljund on tihtipeale serialis ja see siis konverditakse vajalikku formaati. ega see kivi muud ei tee, kui töötleb seda GPS signaali. väljund on ju alati vajalik. kivil endal ekraani või kõlarit küljes pole, et ta saaks ilma väljundita neid kordinaate sulle avaldada. kiip saab ise jah asukohast aru, aga sulle ja muudele tehnikaseadmetele on kiibi eneseteadlikkusest vähe abi.
        Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

        Comment

        Working...
        X