Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

IR

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

IR

igorid ja asjad kõik korras ja täidab käske ludinal.
    Probleem: asi võtab mingi poole protsessori jõudlusest ja girderi ikoon pidevalt vilgub nagu saaks kuskilt mingit signaali. Elan eramajas ja pole nagu probleemi et naabrimutt peaks koguaeg oma super-mega puldiga supsima.
    Milles probleem, kust sellised anomaaliad tulevad.

Võibolla peaks hoopis Igor Volkele kirjutama(tundud kui eesti UFO,anomaaliate teadja) ;D

selle vilkumise kohta ei tea midagi öelda...aga see ,et pool proset koormatud on on sellest ,et asi töötab com pordis...mis ongi aeglane ja koormab arvutit

Comment

Seda et...äkki on läheduses põlevad päevavalgustorud või laualamp?
      Toite võiksid ka üle kontrollida.
      Ossiga peaksid vastuvõtja väljundsignaalis pulsse nägema. Keera jubinat seni kuni anomaalia suuna üles leiad. Siis...kill it!
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Samas võib olla varjestuse viga.. ;D

Comment

Ma ei usu et asi vastuvõtjas on kuna see töötab mujal, teiste arvutite taga normaalselt.
          Asi on kas minu arvutis või asukohas.
          Kui tuli vilgub siis saab ta järelikult kuskilt signaali nagu siiski kui vajutad pult siis ka ju girderi ikoon(pult)läheb punaseks.
          Kas mobla mast ei või mingit signaali anda ???

Comment

Keeruta, nagu soovitatud, ja otsi segav suund välja. Kui muidu ei leia, pane metallkarpi, kas siis kaob ära. Siin pole mõttet arvata, mis seda põhjustab, tuleb tegutseda. Võib ju ka päevavalguslamp anda häireid, võib veel palju teisigi, nii et otsi ja anna meilegi tulemustest teada.

Vastuvõtjas võib ta siiski teoreetiliselt olla. kuid mittte et vigane, vaid et COM port äkki reageerib teistel pingetel signaalidele. Oss oleks parim abimees.

Ühenda lahti IR klotsi out ots, vaata, kas siis kah on häireid.

Nüüd, kui IR out on lahti, ühenda selle juhtme arvutipoolne ots gnd-ga kokku. Vaata, kas on häireid. Mõlemal puhul ei tohiks arvuti midagi teha.

Comment

mul on ka olnud sedasi, et ikoon vilgub jummala lambist
              pane see systeem karpi millel see filterklaas ka ees (nagu tv jne) ja läheb täpsemaks mul küll.
              Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Comment

Working...
              X